Járhat-e a gyermekem bölcsödébe?
Figyelt kérdés
Szeretném a lányomat bölcsödébe járatni, be is adtuk a jelentkezését, én viszont csak négy órában fogok dolgozni. Megelégszik a bölcsi a négy órás munkaviszonnyal, vagy ahoz, hogy elhelyezzék 8 órás munka kell? Ha elég a négy órás, és járhat bölcsibe, akkor még a gyedet is megigényelhetem?2011. máj. 15. 16:09
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi gyest akartam írni.
2011. máj. 15. 16:12
2/5 anonim válasza:
Gyes mellett heti 4 illetve 6 órába lehetett. Amikor én bölcsibe illettem a fiamat, akkor még lehetett 8 órában is, de én akkor is már csak 6 órában dolgoztam. De nem volt ebből gond. Simán felvették így is.
3/5 anonim válasza:
lehetett helyett lehet dolgozni. Már előre gondolkoztam. :)
4/5 anonim válasza:
A munkáltatói igazoláson ne szerepeljen,hogy hány órában dolgozol.Nekünk ezt tanácsolták a bölcsiben.A kolléganőméknél(ő is 6órában dolgozik)csak 6órát maradhat a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!