Kesoi abortusz, mit tegyek?
19. hétben vagyok, es az orvosom agyi rendellenesseget es fogyatekossagot eszlelt felfedezni a magzatomon.
Azt mondta az orvos a dontes ram var.
Miert pont velem? Radaasul a férjem es en is libiaiak vagyunk.. felek, hogy a vallasunk miatt majd ha egyszer hazakerulunk megkoveztet..
Szia!
Nagyon sajnalom! Tudom mit elsz at!
Nekunk 16 hetesen derult ki, hogy nincs nyaka a babanknak es valoszinu a terhesseg alatt meghalna, de ha egy csoda folytan tuleli akkor nyelesi es legzesi nehezsegei lennenek es a korhazbol se johetne velunk sose haza...
Nehez dontes volt, de az a gyerek csak addig el mig finanszirozni tudjuk... Nekunk van egy nagyfiunk es azt nem tehettuk meg vele se, hogy a penztelensegunk miatt majd veszelybe keruljon O! En a mar meglevo gyermekemert felelek!
Neked azt kell eldontened, hogy kivansz-e a gyerekednek olyan eletet ahol 20-30-40 evesen is pelenkazod (ha el addig) es vegig nezed a maga tehetetlen gyereked eletet aki valoszinu sose fogja felfogni kije vagy! 0-24 oras apolova valsz, ahova nem vallalhatsz normalisan masik gyereket mert a beteg gyereked minden idod le fogja kotni! Ne haragudj! De nincs ertelme!
En is kerdeztem, hogy miert pont en? Annyian onkent mennek abortuszra! Miert nem az a baba beteg inkabb ami amugyse szulethet meg mert ugy az anyanak is konnyebb felulni a mutoasztalra!
Te mar valoszinu szulni fogsz mindenkepp...
Ha hazakerultok se lesz ehhez koze soha senkinek!!!! Tartsd titokban, vagy ha ki is derul megmondod, hogy ido elott kellett megszulessen es nem akarsz errol beszelni mert faj az emlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!