Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kesoi abortusz, mit tegyek?

Kesoi abortusz, mit tegyek?

Figyelt kérdés

19. hétben vagyok, es az orvosom agyi rendellenesseget es fogyatekossagot eszlelt felfedezni a magzatomon.

Azt mondta az orvos a dontes ram var.

Miert pont velem? Radaasul a férjem es en is libiaiak vagyunk.. felek, hogy a vallasunk miatt majd ha egyszer hazakerulunk megkoveztet..

2014. jan. 21. 23:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Pontosan milyen rendellenesség?
2014. jan. 21. 23:44
 2/15 anonim ***** válasza:
Döntsenek együtt, s akkor ő is, te is, álljatok ki amellett!
2014. jan. 22. 07:51
 3/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnalom! Tudom mit elsz at!

Nekunk 16 hetesen derult ki, hogy nincs nyaka a babanknak es valoszinu a terhesseg alatt meghalna, de ha egy csoda folytan tuleli akkor nyelesi es legzesi nehezsegei lennenek es a korhazbol se johetne velunk sose haza...

Nehez dontes volt, de az a gyerek csak addig el mig finanszirozni tudjuk... Nekunk van egy nagyfiunk es azt nem tehettuk meg vele se, hogy a penztelensegunk miatt majd veszelybe keruljon O! En a mar meglevo gyermekemert felelek!

Neked azt kell eldontened, hogy kivansz-e a gyerekednek olyan eletet ahol 20-30-40 evesen is pelenkazod (ha el addig) es vegig nezed a maga tehetetlen gyereked eletet aki valoszinu sose fogja felfogni kije vagy! 0-24 oras apolova valsz, ahova nem vallalhatsz normalisan masik gyereket mert a beteg gyereked minden idod le fogja kotni! Ne haragudj! De nincs ertelme!

En is kerdeztem, hogy miert pont en? Annyian onkent mennek abortuszra! Miert nem az a baba beteg inkabb ami amugyse szulethet meg mert ugy az anyanak is konnyebb felulni a mutoasztalra!

Te mar valoszinu szulni fogsz mindenkepp...

Ha hazakerultok se lesz ehhez koze soha senkinek!!!! Tartsd titokban, vagy ha ki is derul megmondod, hogy ido elott kellett megszulessen es nem akarsz errol beszelni mert faj az emlek!

2014. jan. 22. 08:27
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Hatalmas lelkierot es kitartast kivanok nektek barhogy dontsetek is! Ha megszuletik ahhoz, ha nem kinozzatok az elettel szegenyt akkor ahhoz!
2014. jan. 22. 08:30
 5/15 anonim ***** válasza:
A rossz dolgok sokszor a jó emberekkel történek, ezt a saját bőrömön is tapasztaltam! Ha egyszer hazamentek senkinek nem kell arról tudnia,hogy milyen nehézségeken kellett átmennetek!
2014. jan. 22. 10:05
 6/15 anonim ***** válasza:
28%
Sajnálom, hogy ilyen nehéz helyzetbe kerültél. Bennem felmerül a kérdés, hogy mennyire biztos az orvosi diagnózis. Egyik ismerősöméknek mindhárom gyereknél jeleztek valami rendellenességet, ehhez képest mindhárom makkegészséges és nagyon cuki. Ha eletkeptelen lesz, akkor a termeszet elvegzi a magaet es a te lelkiismereted is nyugodt lehet, a megkovezestol sem kell tartanod. Tobb ismerosom dontott ilyen esetben abortusz mellett es kesobb nagyon megbantak, az egyik az ongyilkossagot fontolgatja. A babad mar el, meg ha azt is allitjak rola, hogy nem tokeletes. A fogyatekos gyerekek rengeteg szeretetet tudnak adni es sokkal romlatlanabbak, mint a "tokeletesek". Hany embernek szuletett egeszseges gyereke, aki felnove drogos vagy rablo lett, gyermekeket malesztalt, noket eroszakolt meg vagy akar olt meg... Mi alapjan dontjuk el, hogy ki erdemes az eletre es ki nem? Tudom, hogy nehez dontes, mert egy eletrol, egy eletre szol. Megvaltoztathatatlan. Es gondlom, epp azert nehez a dontesed, mert mar szereted, mar varsz ra.
2014. jan. 22. 10:16
 7/15 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, ami veletek történik. Én biztosan nem tartanám meg. Valahogy úgy érzem, hogy sem nektek, sem a gyereknek nem igazságos egy életen át tartó szenvedést okozni. Arra is gondolni kell, mi lesz vele, ha ti nem lesztek....
2014. jan. 22. 11:04
 8/15 anonim ***** válasza:
Sajnos én tudom,hogy milyen fogyatékos gyerekeket nevelni, és nem mindig igaz,hogy sok szeretetet adnak,sőt... egy csepp szeretetet nem tapasztalok, csak az állandó kiabálás, rongálás,ha valamit adok hozzámvágja stb...
2014. jan. 22. 11:11
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket aranyosak vagytok :( :) Pontosan igy nem tudom a diagnozis nevet, de rendellenesseget es fogyatekossagot velt felfedezni a baban .. Nalunk az Islamban szigoruan tilos az abortusz es a gyilkossag.. ( Jo tudjuk Sziria..) :(((( De ha megolom a babam es ha egeszseges lenne es akkor derulne ki az asztalon vagy kesobb.. Eldobhatnam a fejkendom egy eletre es a ferjem elhagyna en mehetnek vissza Trubulusba.. egyedeulallonak.. ha nem itelnek halalra gyilkossagert..mert ugy hallottam, hogy ilyen keson, mar meg kell szulnom a kicsit, es nem is olyan biztos, hogy a kicsi szive nem birja es lehet eletbe maradna.. nem tudom mit csinalnak pontosan de nem is akarom tudni :( .. Ya Allah..
2014. jan. 22. 12:40
 10/15 A kérdező kommentje:
Azt javasolta, az orvos( Hetfon ) Hogy 2 heten keresztul menjek vissza minden heten hetfon es megnezi vizsgalatokkal es egyeb modszerekkel, hogy mi is a baj es stb.. de akkor mar 21. het es 2. napban lennek... Tobb mint felidos lennek II. trimeszter :(( Hat nehez.. Ha van valaki aki ezt atelte, írjon mar nekem.. Van valakinek ilyen bajaja gyermeke?
2014. jan. 22. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!