Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan aki január 24. ére...

Van olyan aki január 24. ére nem várja?

Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat?

2014. jan. 14. 20:07
1 2 3 4 5
 31/43 anonim válasza:
Nekem 25 napos ciklusaim vannak és mindig tudom hogy mikor kell bár az elmúlt pár hónapban volt h két nappal hamarabb jött de jellemzően nem szokott ugrándozni ... most pedig még mindig halvány jele sincs hogy megjönne kicsit aggódom de megpróbálok várni még :) és próbálom nem beleélni magam bármennyire is boldog lennék ...
2014. jan. 24. 11:13
 32/43 anonim ***** válasza:
Hát lányok, nekem ma megjött :( most kicsit magamba zuhanok, aztán veszek egy nagy levegőt és reménykedek tovább az új hónapban. Túlléptük a fél év sikertelen próbálkozást...
2014. jan. 24. 11:22
 33/43 sarah23 ***** válasza:
Végre nekem is pozitiv tesztem van.:)!!!!!!!!elsem hiszem még. ..utolso ne csügedj. Nekünk is 10ho után jött .
2014. jan. 24. 18:23
 34/43 anonim ***** válasza:

Sarah, gratulálok!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Kedves mensizős lányok; sajnálom! Új hónap, új lehetőség! :-)

Nekem bezzeg nem akar megjönni, csak a pecséttel szerencsétlenkedik :-(((((((((((((((((((((

Pedig úgy telefonálnék már...... I.

2014. jan. 24. 21:35
 35/43 sarah23 ***** válasza:
Köszi:)
2014. jan. 24. 23:18
 36/43 anonim ***** válasza:
"N" vagyok. Még nem jött meg. De szerintem meg fog. 23-ra nem vártam volna
2014. jan. 25. 10:35
 37/43 anonim ***** válasza:

Sziasztok /M/ vagyok még nem jött meg pedig 23-ára vártam és semmi görcsöm nincs.Tesztet is csináltam negatív sajnos.:(Még várok remélem nem jön meg és lesz egy pozitív tesztem.Szerintetek mikor csináljak tesztet?Köszönöm a választ:)

Kedves kérdező sajnálom hogy nem jött össze a következő honnap biztos szerencsésebb lesz.:)

Kedves Sarah!Nagyon örülök hogy sikerült jó egészséget kívánok nektek:)

Kedves /N/ Látom nem csak én vagyok ebbe a helyzetbe és várakozok türelmetlen vagyok.Remélem nem fog neked se megjönni.:)Majd jelentkezz:)

2014. jan. 25. 12:49
 38/43 sarah23 ***** válasza:
Köszönöm:)
2014. jan. 25. 14:26
 39/43 anonim ***** válasza:

Sarah, gratulálok! :)

Én diszkvalifikáltam magam, vagyis nem én hanem az anyatermészet. Hát elég gonosz :)

Új hónap! Hajrá!

2014. jan. 25. 16:16
 40/43 anonim ***** válasza:
"N" voltam :D
2014. jan. 25. 16:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!