Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan aki január 24. ére...

Van olyan aki január 24. ére nem várja?

Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat?

2014. jan. 14. 20:07
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Én tavaly februárban hagytam abba a gyógyszer szedését. A baba azóta nem jön... Szóval ez a gyószer után nagyobb az esély nálam nem vált be. Most 25-re nem várom. De már nem görcsölök rá, inkább arra készítem magam, hogy most se jött össze.

És igen, voltunk kivizsgáláson, minden rendben velünk.

2014. jan. 16. 13:28
 12/43 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Csatlakoznék én is a csoporthoz....25-re nem várom.

Egyébként a 2-es válaszoló mintha az én gondolataimat/helyzetemet írta volna le.

Próbálok nem görcsölni rá, de régóta várt baba lenne.

Így kicsit mindig izgulós a ciklus vége.

2014. jan. 16. 20:19
 13/43 A kérdező kommentje:
Hogy vagytok kedves válaszolók?
2014. jan. 18. 12:40
 14/43 anonim ***** válasza:

"N" vagyok. én most vagyok a 10. DPO-n elvileg, és ki kell találnom valami figyelemelterelőt. Remélem hamar elmennek a napok.

Mondjuk sajnos már 2 napja fáj a hasam :( Szóval túl sok reményt nem fűzök hozzá.

2014. jan. 18. 12:47
 15/43 anonim ***** válasza:

Sziasztok M vagyok és még nincs semmi többször kis görcsök de magától el múlanak.Sajnos a napok nehezen telnek és türelmetlen vagyok.

Te hogy vagy kedves kérdező?

2014. jan. 18. 14:14
 16/43 A kérdező kommentje:

Drukkolok nektek!

Nekem a melleim nagyon megvannak duzzadva.A hőm még fent van.Reménykedek

2014. jan. 18. 14:17
 17/43 Moncsycsy ***** válasza:
9es vagyok. nekem 2 napja fájnak a melleim duzzadtak, az első gyerekemnél székrekedésem volt, most is az van, ráadásul kicsit kijött az aranyerem is, ami eddig csak szülés után volt. sokszor van hányingerem, és nagyon kívánom az édeset is :) szóval csak reménykedni tudok h sikerült bár meglepő lenne hogy elsőre és ráadásul 1 alkalomból lenne baba, de reménykedem. a furcsa, hogy pár napja sok a folyásom ami eddig nem volt ennyire. drukkolok neked kérdező :) majd jelezz hogy neked hogy alakult :)
2014. jan. 18. 18:17
 18/43 Moncsycsy ***** válasza:
utolsó vagyok, még annyit hogy néha görcsölök is, és olyan érdekes szurkálódás is van.
2014. jan. 18. 18:19
 19/43 anonim ***** válasza:

Én 23àra nem vàrom...1 hete fàj a mellbimbóm keményedik a mellem...összevissza eszem..de vhogy úgy érzem megfog jönni..mivel ezt is érzem..

Kistesóra vàrunk..

2014. jan. 19. 13:18
 20/43 sarah23 ***** válasza:
Én mostanság nem várom..2025között....fájdogál napok ota a hasam..hányingerem van......megjövös érzés...félek h megjönn:)
2014. jan. 21. 23:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!