Van olyan aki január 24. ére nem várja?
Én tavaly februárban hagytam abba a gyógyszer szedését. A baba azóta nem jön... Szóval ez a gyószer után nagyobb az esély nálam nem vált be. Most 25-re nem várom. De már nem görcsölök rá, inkább arra készítem magam, hogy most se jött össze.
És igen, voltunk kivizsgáláson, minden rendben velünk.
Kedves Kérdező!
Csatlakoznék én is a csoporthoz....25-re nem várom.
Egyébként a 2-es válaszoló mintha az én gondolataimat/helyzetemet írta volna le.
Próbálok nem görcsölni rá, de régóta várt baba lenne.
Így kicsit mindig izgulós a ciklus vége.
"N" vagyok. én most vagyok a 10. DPO-n elvileg, és ki kell találnom valami figyelemelterelőt. Remélem hamar elmennek a napok.
Mondjuk sajnos már 2 napja fáj a hasam :( Szóval túl sok reményt nem fűzök hozzá.
Sziasztok M vagyok és még nincs semmi többször kis görcsök de magától el múlanak.Sajnos a napok nehezen telnek és türelmetlen vagyok.
Te hogy vagy kedves kérdező?
Drukkolok nektek!
Nekem a melleim nagyon megvannak duzzadva.A hőm még fent van.Reménykedek
Én 23àra nem vàrom...1 hete fàj a mellbimbóm keményedik a mellem...összevissza eszem..de vhogy úgy érzem megfog jönni..mivel ezt is érzem..
Kistesóra vàrunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!