Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan aki január 24. ére...

Van olyan aki január 24. ére nem várja?

Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat?

2014. jan. 14. 20:07
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:

:-)

Kicsit fura helyzet, mert én nagyon várom jan 24.-re, mert akkor (nem) kell megjönnie. Viszont ha megjön, akkor hívhatom aznap a meddőségit; és abban a ciklusban ha nincs cisztám, akkor februárban kezdhetjük a lombikot végre!!! :-)

Szóval nekem is fontos dátum.. :-) Persze jó lenne ha spontán sikerülne a baba most; de kicsi az esélye :-) Szorítsunk egymásnak! :-)

Egyébként izgulok, mert minden tüszőrepi után fájnak a melleim, és ez most bizony kimaradt... Igazából a tüszőérést sem éreztem ( napokig fáj a hasam középidőben a repi előtt), szóval remélem nem jelent rosszat... csak azt hogy most nem figyeltem árgus szemekkel a testem :-)

2014. jan. 14. 21:49
 2/43 anonim ***** válasza:

én jan 25-26-re nem várom, de szerintem jönni fog :(

nincs semmi tünetem, de szerintem ilyen hamar nem is kellene lennie még ha terhes volnék akkor sem. valahogy érzem, hogy most sem sikerült. csak ovu előtti nap(vagy lehet h két nappal ovu előtt) tudtunk együtt lenni, utána napokig nem. miért pont ekkor jönne össze, amikor máskor ovu környékén és ovukor is sokszor együtt vagyunk és akkor se sikerült... bár sose tudni :-)

2014. jan. 14. 21:54
 3/43 anonim ***** válasza:
szia én 23-án nem várom remélem nem is lesz semmi.
2014. jan. 14. 22:19
 4/43 anonim ***** válasza:
Szia.kb en is 24- re nemvarnam nekem anyi tunet v h hasam alja szurkalodik es a derekam majd leszakad idokent. Nagyon remenykedem titokban :-) v beduthatom anak h endo mutet utan vok ket honapal ?? Nemtudom.
2014. jan. 15. 07:56
 5/43 anonim ***** válasza:

3-mas válaszoló vagyok./M/

Szeretném ha mindenki beszámolna hogy mi lett a végére.Nekem is vannak tüneteim de nem merem elkiabálni csak halkan:)

Mindenkinek drukkolok!:):):)

2014. jan. 15. 10:05
 6/43 anonim ***** válasza:

Én mostanában nem várom, és nagyon izgulok jan 16-20 mivel nem egyformák a ciklusaim, van egy görbém és azon kívül semmi más :) meg a remény

[link]

2014. jan. 15. 10:27
 7/43 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én "N" vagyok, és szintén 22-24-re nem várom. És nagyon izgulok! :) A "tüneteim" ugyanazok, mint az eddigi sikertelen hónapokban. Remélem, most mégsem jön meg... :)

Megy a drukk mindenkinek!

2014. jan. 15. 10:37
 8/43 A kérdező kommentje:
Nekem is vannak apró tüneteim.Remélem mindannyiunk pozitívat fog tesztelni :)
2014. jan. 15. 11:43
 9/43 Moncsycsy ***** válasza:
én is 25-30 környékére nem várom :) szerintem megjön mivel csak most kezdtünk bele, sokáig halogattuk, hogy a lányom elég érett e rá. jó lenne ha sikerülne, de furcsa lenne ha elsőre sikerülne, igaz a lányom is elsőre összejött :) megy a drukk mindenkinek :)
2014. jan. 15. 17:23
 10/43 anonim ***** válasza:

én decemberben hagytam abba a gyógyszer szedését. doki azt mondta, hogy már próbálkozhatunk rögtön és ilyenkor nagyobb is az esély. szerintetek??

hajrá mindenkinek :)

2014. jan. 15. 18:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!