Van olyan aki január 24. ére nem várja?
Első vagyok! :-) Vicces, hogy én meg azért izgulok hogy bakker jöjjön már meg!!!!!! Mensisen fájdogál néha a hasam, de nagyon enyhén, hol az alhasamba szúr bele, de a petefészkem is szúrt már (egyszer az egyik, aztán a másik).
Ezek egyszer -egyszer fordultak elő az utóbbi egy hétben. Minden hónapban érzem ezeket; és mindig terhességi tünetnek gondolom. De eddig nem jött be.
Most remélem vagy tényleg az; vagy megjön és jövő hónapban már terhes leszek végre (lombik)!
Idegörlő mindenesetre! Ilyenkor más szoktam pecsételni; most persze semmi....... :-( Muszály hogy megjöjjön nekem lányok, mert különben elfogyhatnak a tb-s időpontok, és hónapokat csúszhatunk! Jöjjön meg nekem most mindenki helyett :-) CSak jöjjön.. :-) I.
Kedves Első!
Akkor neked drukkolok hogy megjöjjön!Remélem úgy lessz ahogy szeretnéd!
Sziasztok/M/vagyok. Hogy Vagytok?Mikor teszteltek?
nem tudom mi van velem de ma este görcsölök nem tudom miért majd kiderül.:)Drukkolok mindenkinek!:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!