Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan aki január 24. ére...

Van olyan aki január 24. ére nem várja?

Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat?

2014. jan. 14. 20:07
1 2 3 4 5
 21/43 sarah23 ***** válasza:
De reménykedem:(
2014. jan. 21. 23:29
 22/43 A kérdező kommentje:
Drukkolok mindenkinek.Írjátok meg majd hogy sikerült e!
2014. jan. 22. 13:07
 23/43 anonim ***** válasza:

Első vagyok! :-) Vicces, hogy én meg azért izgulok hogy bakker jöjjön már meg!!!!!! Mensisen fájdogál néha a hasam, de nagyon enyhén, hol az alhasamba szúr bele, de a petefészkem is szúrt már (egyszer az egyik, aztán a másik).

Ezek egyszer -egyszer fordultak elő az utóbbi egy hétben. Minden hónapban érzem ezeket; és mindig terhességi tünetnek gondolom. De eddig nem jött be.

Most remélem vagy tényleg az; vagy megjön és jövő hónapban már terhes leszek végre (lombik)!

Idegörlő mindenesetre! Ilyenkor más szoktam pecsételni; most persze semmi....... :-( Muszály hogy megjöjjön nekem lányok, mert különben elfogyhatnak a tb-s időpontok, és hónapokat csúszhatunk! Jöjjön meg nekem most mindenki helyett :-) CSak jöjjön.. :-) I.

2014. jan. 22. 13:23
 24/43 A kérdező kommentje:

Kedves Első!

Akkor neked drukkolok hogy megjöjjön!Remélem úgy lessz ahogy szeretnéd!

2014. jan. 22. 13:38
 25/43 anonim ***** válasza:

Sziasztok/M/vagyok. Hogy Vagytok?Mikor teszteltek?

nem tudom mi van velem de ma este görcsölök nem tudom miért majd kiderül.:)Drukkolok mindenkinek!:):)

2014. jan. 22. 19:14
 26/43 A kérdező kommentje:
Én 24.én szeretnék tesztelni.Remélem nem jön meg!Te hogy vagy?
2014. jan. 22. 19:31
 27/43 anonim ***** válasza:
nekem eszméletlenül feszül a mellem, eddig soha nem volt ilyen mensi előtt, néha szúrkál is a hasam. én 26-ra nem várom, szerintem csinálok egy 10es tesztet 24én reggel, hátha én is leszek olyan szerencsés, hogy már nemvárt előtt kimutatja :) drukk mindenkinek
2014. jan. 22. 19:59
 28/43 anonim válasza:
Sziasztok Én 21-re nem vártam és eddig még semmi , pedig általában nagyon fáj a derekam meg a hasam erősen szokott görcsölni ..most néha pici szurkálás hol a jobb hol a bal oldalon a mellem pedig feszül és érzékeny de tesztelni még nem merek ... drukk mindenkinek a pozi teszthez
2014. jan. 23. 14:47
 29/43 sarah23 ***** válasza:
Hasonlo nalam is mint az utolsonal...kicsi hasi görcs.....elvileg mar kesik...ma vok a 35napnal.de nalam nem lehet tudni...holnap tesztelek ha nem jon meg...drukkk mindenkinek
2014. jan. 23. 15:39
 30/43 A kérdező kommentje:
Nekem megjött ma :( Sajnos! Remélem Ti szerencsével jártok!Írjatok majd.
2014. jan. 23. 18:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!