Ez szellemcsík lehet? Tudom rossz minőségű a kép. Esetleg ha valaki át tudja rakni negatívba, azt megköszönöm.
Ezen a képen 3 teszt van a felső teszt egy kiszáradt halvány pozi,mikor elindult a terhességem csak megszakadt.Az alsó kettőtt reggel csináltam.
A 3 db tesztes képeden, a közpésőn mintha látnék második csíkot, de ha van is akkor tényleg nagyon halvány. Nem szeretnék hiú ábrándokat ébreszteni benned, ezért azt mondom hogy így hogy már kedd van, péntekig nem sok az idő, akkor ismételj, és ha erősödik, vagy akár már szép erős lesz, akkor ott van az a baba.
Drukkolok hogy legyen meg az a két szép csík. :)
Én sajnos egyiken sem látom, de ha ez megnyugtat, amikor én teherbe estem, rohantam be a férjemhez, hogy pozitív, Ő meg csak nézett, hogy mi bajom van, nincs is csík.
Szóval alig látszott. Aztán 2héttel később a doki is megerősítette. Drukkolok!!!
még fénynél lefotoztam,de már nagyon ki van száradva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!