Ez szellemcsík lehet? Tudom rossz minőségű a kép. Esetleg ha valaki át tudja rakni negatívba, azt megköszönöm.
Figyelt kérdés
Ezen a képen 3 teszt van a felső teszt egy kiszáradt halvány pozi,mikor elindult a terhességem csak megszakadt.Az alsó kettőtt reggel csináltam.
#54637829ö
2014. jan. 7. 10:26
11/29 anonim válasza:
Miért mondjátok szegény kérdezőnek egy tökéletesen negatív tesztre, hogy pozitív???
12/29 A kérdező kommentje:
köszönöm.Amugy nem lehet h csak a csík helye?Bár máskor is használtam ezeket a teszteket és akkor hófehér volt,amkor meg a terhességem elindult akkor halványka.
2014. jan. 7. 11:06
13/29 anonim válasza:
Én nem látom sajnos. Viszont drukkolok, hogy hátha ott van.
Teljesen off kérdés, hol lombikoztok?
14/29 A kérdező kommentje:
Dévai intézetben.A tesztben csak a fura h 2 különbözön is látszik a csik.Na mind1 majd kiderül.
2014. jan. 7. 11:13
15/29 anonim válasza:
"Miért mondjátok szegény kérdezőnek egy tökéletesen negatív tesztre, hogy pozitív???"
Hazudjak,hogy nem látom?
2 teszten látom a halvány csíkot.
16/29 A kérdező kommentje:
kedves utolsó egyiken se látod a csíkot?
2014. jan. 7. 11:23
17/29 anonim válasza:
Én nem látom, de nem azért, mert nincs ott, hanem mert rossz minőségű a kép. Próbáld több fényben fotozni, ablakban pl.
18/29 anonim válasza:
én is látom a középsőn a csíkot :)
19/29 anonim válasza:
Az a kép amin a 3 teszt van, teljesen homály, nem is nézegettem. De az egy tesztes, amiből a negatívot is csináltam, elég jó ahhoz, hogy látszódjon milyen csíkra gondol a kérdező.
Én nem mondtam hogy pozitív, de van ott valami az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!