Mi a szellemcsík? Nincs baba, vagy rossz a teszt?
Fehér csík, minimális, szinte láthatatlan pirossal a szélén.
31. napomon vagyok, de a ciklusaim 29-33 nap közt mozognak.
Nem volt még ilyen tesztem azért kérdezem.
Mert amúgy érzem a méhem, hogy nehéz és olyan "furán" vagyok, de lehet, hogy csak meg fog jönni?
A szellemcsík terhességet jelezhet de még annyira korai hogy nem elég a hormon a szervezetedbe hogy jobban kimutassa.
minimum 2 napot kell várni a köv tesztig de biztosat kb 4 nap mulva már mutat. közben lehet hogy megjön vagy elkezd leválni akkor is még lehet a következö szellemcsíkos. szerintem várj 4 napot, ha nem jön meg akkor tesztelj.
Vagy nem jelez terhességet és hibás a tesz! Barátnőm egy hónapja járt így! Neki is fehéres volt a csík! Sajnos rá pár napra meg is jött.
Várj két napot és reggeliből csinálj még egyet!
ha időn túl látsz ott valamit az szellemcsík, meg ha nem színes, hanem szürke inkább az is szellemcsík. ezek nekem láthatóak ha csakúgy ránézel, hanem kicsit forgatni kell, hogy lásd!
nekem x-epil jó volt csak akkor volt csíkos ha babás lettem! máskor nem.
persze úgy nyilván lett volna rajta száradási csík is, ha reggel megcsinálom és este forgatgatom akkor biztos ott volt. de ez csak illúziókat kelt.
itt sokmindent találsz róla:
mielőbbi babásodást neked!
Szétszedtem, úgy meg csak a kontrollcsík látszódik :(((
Lehet, hogy csak túl sokat pisiltem rá, vagy eleve maszatos volt a védőfólia, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!