Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17-évesen teherbe esni?

17-évesen teherbe esni?

Figyelt kérdés
Barátnőm teherbe esett,de ő csak 17 most töltötte. A barátja meg már 34. Mondtam ne tegye mert nem tud neki hátteret adni ami jó lenne! Erre azt mondta ő mindent meg tesz mint a kettőért a párjáért is és a piciért is. A Csávónak jó munkahelye van, de barátnőm még tanul. Na és a szülei még nem is tudják. Mivel tudom észhez téríteni segítsetek?? Vagy hogy mi baja lehet a csávójának ebből??
2014. jan. 4. 22:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

"És a barátnőmtől sem vehetik el a babáját igaz??"

Ha a gyerek még azelőtt születik meg, hogy betöltené a lány a 18-at és a kedves "apuka" sem veszi el a lányt (ehhez gyámhatósági engedélyre lenne szüksége), akkor a születendő gyerek gyámja a lány szülei lesznek, amíg az anyuka nem lesz 18.

Az előzővel nem értek egyet, a lány szüleinek tudnia KELL a dologról. Beszéld rá, ha tudod a barátnődet, hogy mielőbb tálaljon ki otthon!

2014. jan. 4. 22:37
 12/26 anonim válasza:
Én is 17 éves vagyok és a párom 24 éves igaz még nem estem teherbe .. De azért ha a barátnőd kiskorú a barátja szinte az apukája lehetne erre még nem gondolt ?? ! bár ez az ő dolga de szerintem itt a picit kéne szem elött tartania mivel nem lessz könnyű eltartania ha ne adj isten a barátja elhagyná.. jó valamit ugyan fizetnie kéne pl:gyerektartás vagy hasonló.. és ebben az esetben én értesíteném a szüleimet is a dologogról mivel ha érkezik a pocaklakó hamarosan dokihoz is elkell mennie nem titkolhatja a szülei elött egyszer ugy is kiderül és idővel meg is látszik majd rajta .. Viszont ha igazán szeretik egymást és úgy gondolják hogy ez a kapcsolat végleges lessz kérvényezzék a házasságkötést mivel a 16.élet évét ár betöltötte kérvényezheti .. ebben a gyámhatóság dönt de mivel a gyermekét várja a srácnak a gyámhatóságnak mindenképpen bele kell mennie ... Valamit kezdenie kell mert büntetendő hogy jóval idősebb fiúval van együtt a barátnőd... Persze ha a szülök tudnak a viszonyról akkor nincs probléma :)
2014. jan. 4. 22:41
 13/26 anonim ***** válasza:
Ha ide is kiírod, amit priviben írtál, akkor válaszolok!
2014. jan. 4. 22:41
 14/26 A kérdező kommentje:
És ha a barátnőmet elveszi a fiúja 17 évesen akkor már az apa lesz a gyámja már mint a barátnőm barátja???
2014. jan. 4. 22:44
 15/26 anonim ***** válasza:

Nem kell mindíg a legrosszabb dolgokkal foglalkozni, meg előre károgni, ez nem tesz jót egy várandósnak.

Amúgy a barátnőd megértheti a jeleket affelől, hogy az embere tényleg komoylan gondolja e ezt a babát (ha egyáltalán tud róla).

Onnan, hogy például vesz magzatvédő vitaminokat, elviszi vizsgálatokra, stb

Orvosi vizsgálathoz mindenképpen kell majd meghatalmazás a szülőktől úgyhogy sokáig tényleg nem lehet a dolgot halogatni.

De szerintem jobban járnak ha együtt állnak oda a szülők elé és közlik a jóhírt!

Ez a tálaljon ki, nem egy jó dolog, ilyenkor egyből az jön le a szülőknek hogy a csávó nincs is ott nem is vállaljafel, nem is fog segiteni.

Együtt mondják el mindenképp!!

2014. jan. 4. 22:46
 16/26 anonim ***** válasza:

Ha nem hajlandó odaállni a srác is amikor elmondják akkor ott valami disznóság lehet a háttérben, talán még az is kiderülhet hogy házas a manus.

De igazából ez a barátnőd dolga szerintem te annyit tehetsz ez ügyben hogy nem keversz kavarsz hanem nem avatkozol bele, hamár a barátnőd beavatott a dolgaiba.

Annál gázabb nincs minthogy a barátnőd még nem mondja el, de tőled már megtudják a szülők, vagy attól akinek már elkotyogtad..

2014. jan. 4. 22:49
 17/26 A kérdező kommentje:
Igen komolyan gondolja,mert barátnőm mesélte,hogy mikor felhozta h eddig hogy nem lett babája sírva fakadt mert nagyon szeretett volna! És így barátnőm akcióba lendült. Igen tudja a barátja sőt a barátjának az anyukája is tudja.De félnek a barátnőm apjától mert az képes lesz nagyon kiakadni rajta
2014. jan. 4. 22:50
 18/26 anonim ***** válasza:

Hát hamár így áll a helyzet akkor nem kell aggódni..

Majd a srác anyja megdumálja barátnőd anyját aztán le lesz szavazva az idegbeteg faterja.

Legjobb lenne kezdeti lépsnek akkor az ha a két anya beszélgetne egymással meg a lánnyal.

Nők női dolgokról.

Aztán ahányan csak vannak megpuhítják a nagyfatert is.

2014. jan. 4. 22:53
 19/26 anonim ***** válasza:

Az esetleges házassággal a lány kvázi nagykorúvá válik. Dohányt és alkoholt ugyan továbbra sem vehet, de a mindennapi élethez szükséges egyéb ügyekben önmaga eljárhat. A gyerek gyámja pedig ő és a férfi lesz.

De a házassághoz gyámhatósági engedély kell.

2014. jan. 4. 22:55
 20/26 A kérdező kommentje:
értem! Köszönöm szépen a válaszokat!!! :) :)
2014. jan. 4. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!