13 évesen teherbe estem. Hogyan tovább? Részletek lent,
kérlek, fontos!
Figyelt kérdés
A párommal együtt élünk, ő 19 éves, van munkája, jól keres. Viszont én a gyerekotthonból megszöktem már 2 éve, így nem kapok orvosi ellátást. Ilyenkor mi a teendő?
El fog vinni a gyámügy nevelőotthonba, a babádat örökbe adják, a párodat meg lecsukják. Gratulálok!
2014. jan. 3. 15:45
3/20 anonim válasza:
13 évesen ez most komoly???? annyira gyerek vagy még, és ő is hiába 19 éves!!!13 évesen 7.osztályban szoktak még tanulni.jézusom.nem bántásból, de ha már ennyi idősen szexelsz miért nem védekezel???
2014. jan. 3. 15:46
4/20 anonim válasza:
és valaki, aki majd örökbe fogadja a babádat, a pici 14 éves korában nagyon fog örülni, hogy milyen jó géneket örökölt :( nagyon felelőtlenek voltatok. Szerintem imádkozz, és keresd fel a gyámügyi hivatalt. Ott fognak dönteni a sorsodról, amit úgysem kerülhetsz el.
Ha egyedül akarod megszülni a babát orvosok nélkül, akkor abba bele is halhatsz, már ha egyáltalán megmarad a gyerek. Ebben a korban nem túl esélyes.
2014. jan. 3. 15:59
5/20 anonim válasza:
Remélem csak kamu kérdés.A párodat bizony lecsukhatják,de a babával nevelő otthonba kerülsz.Mivel gyerek vagy,így orvosi ellátás ingyen jár.
2014. jan. 3. 16:19
6/20 anonim válasza:
Hogyhogy együtt éltek a pároddal? Amúgy 16 évesen elvehet, az még 3 év, addig fogalmam sincs mi lesz veletek. Megtartanád a babát?
2014. jan. 3. 20:30
7/20 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy 11 évesen elszöktél (ergo nem jársz suliba, igaz?), igencsak jó helyesírással szép, kerek, értelmes mondatokat írtál... Gyanús.
Ha meg igaz: ahol laksz, ott keresd fel a védőnőt, ő segít neked. Vetesd el a babát.
(remélem a sok abortuszellenes lepontoz)
2014. jan. 3. 21:45
8/20 anonim válasza:
7-es, én zöldet adtam, mert a számból vetted ki a szót. Magyart tanítok, és ilyen flottul megfogalmazott szöveget nem sok 6. 7. osztályos írna. A többi gondolatoddal is egyetértek.
2014. jan. 3. 23:10
9/20 anonim válasza:
Unatkozik a kérdező, feltett egy kamu kérdést, ami felpezsdíti az itteni életet...
7-es, ott a pont.
2014. jan. 3. 23:45
10/20 anonim válasza:
Ugyanezt akartam én is írni. Túl jó a helyesírása...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!