Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 13 évesen teherbe estem....

13 évesen teherbe estem. Hogyan tovább? Részletek lent, kérlek, fontos!

Figyelt kérdés
A párommal együtt élünk, ő 19 éves, van munkája, jól keres. Viszont én a gyerekotthonból megszöktem már 2 éve, így nem kapok orvosi ellátást. Ilyenkor mi a teendő?
2014. jan. 3. 15:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

A nagymamámmal laktam 10 éves koromig, nagyon sok mindent tanultam tőle. Rendes helyen laktunk, megvolt mindenünk. Elveszítettem őt és nem volt kihez mennem, ezért kerültem gyerekotthonba. Kitűnő tanuló voltam és most is az vagyok, fogalmazási és nyelvtan versenyeket nyertem, többet is. A gyerekotthonban kihasználtak, az egyik nevelő folyton fogdosott, egyik éjjel meg akart erőszakolni. Szóltam a vezetőnek, de nem vettek komolyan. Sokan loptak tőlem, mert nekem szebb cuccaim voltak, mint a többieknek. Ezért a párom javaslatára megszöktem. Tényleg nem védekeztünk, mert szeretnék gyereket, hogy neki ne olyan sorsa legyen, mint nekem. Minél több időt lehessek vele és ne kelljen mással felnőnie. A pénzünk meg is van hozzá, a barátom szülei is támogatnak minket, jó a kapcsolat velük nagyon. Csak az orvoshoz járással van gond. De bementem tegnap a gyámügyre, ahogy itt valaki javasolta és segít egy aranyos néni.

Nagyon rosszul esik, hogy segítséget kértem tőletek és ti is csak belém tudtatok rúgni, meg kételkedtek. Hát képzeljétek, ilyen élet is van.

2014. jan. 4. 12:30
 12/20 anonim ***** válasza:
76%
Hétfõn vègre kezdõdik a suli ès nem lesz annyi kamu kèrdès, inkább menj tanulni!!
2014. jan. 4. 16:20
 13/20 A kérdező kommentje:
Igen, sejtettem, hogy ilyenek a felnőttek. :(
2014. jan. 4. 18:21
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A fiù börtönbe is kerülhet mert õ màr elmùlt 18 èves ès szexuàlis kapcsolatot lètesitett egy 14 èv alulival.
2014. jan. 4. 18:52
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
kedves kérdező ezt sajnos elég nehéz elhinni..de ha belegondolunk lányok ! 2014-es évben járunk..ilyen a világ!!!
2014. jan. 4. 19:53
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

hány honapos terhes vagy?

ha ez mind igaz, akkor nem félsz attol hogy elveszik töled,a párodat meg becsukják,kiskoru megrontásáért? Akit állitolag annyira szeretsz.

Hihetetlen , az mind amit olvastam,de teny hogy 2014-et irunk,es minden meg eshet. Aztán hogy ki hiszi el és ki nem az már egy másik kérdés.

Sok szerencsét!

2014. febr. 17. 09:44
 17/20 anonim ***** válasza:
67%
még egy gondolat.13 évesen én is teljesen helyesen és szépen írtam.olvasás és írás versenyeket nyertem.szóval nem lehetetlen:)kérdező mi a helyzet?
2014. febr. 18. 09:40
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

általános iskolába jársz, és a barátoddal laksz? enyhén szólva gyanús...a suliban meg senki nem szól semmit?

na de. azért akarsz gyereket, hogy neki jobb legyen? mennyivel lesz neki jobb, ha 13 évesen szülsz???? atyaúristen.

2014. máj. 5. 12:16
 19/20 anonim ***** válasza:

Tudom hogy régi és hogy a szerelemben nem a kor számt de(nyilván egy 20 éves nem menne hozzá egy 60éveshez csak ha gazdag)

De sztem akkor is..számomra fontos hogy 1-2 év legyen majd a párom és koztem

De te 13 éves gyerek vagy a párod meg 19 éves "felnőtt"

És...úristen

Nagyon kamunak látszik a kérdés reméljük azóta nem lett baj

Vagy?

16/L

2020. aug. 24. 12:54
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Bocs most olvastam el mit irtál

Sajnálom de akkor is...

A testvérednek nézhetnék a gyerekedet várhattál volna 20 évig legalább de nem 13 ÉVESEN

Na de azóta mi volt?

16/L

2020. aug. 24. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!