Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17-évesen teherbe esni?

17-évesen teherbe esni?

Figyelt kérdés
Barátnőm teherbe esett,de ő csak 17 most töltötte. A barátja meg már 34. Mondtam ne tegye mert nem tud neki hátteret adni ami jó lenne! Erre azt mondta ő mindent meg tesz mint a kettőért a párjáért is és a piciért is. A Csávónak jó munkahelye van, de barátnőm még tanul. Na és a szülei még nem is tudják. Mivel tudom észhez téríteni segítsetek?? Vagy hogy mi baja lehet a csávójának ebből??
2014. jan. 4. 22:10
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele aki hülye az hülye. Ha otthagyja a csávó mihez kezd? Jó valamennyi tartásdíjat fizetnie kell de akkor is. Normálisabb emberekkel vedd körül magad.
2014. jan. 4. 22:14
 2/26 A kérdező kommentje:
A barátja komolyan gondolja! Elvált de már nagyon szeretett volna picit és barátnőm meg szereti és így össze jött a baba. De Ismerik sokan jó gyerek!
2014. jan. 4. 22:16
 3/26 anonim ***** válasza:

Ha már MÚLTIDŐ, megesett az eset, akkor mégis hogy tudnád "észhez téríteni"?

Abortuszra nem beszélheted rá!

A "csávójának" az ég világon semmi baja nem lesz ebből. 14 felett nem számít megrontásnak (sajnos).

Inkább azért szurkolj, hogy

-a szülei támogassák, ne rakják ki gyerekestül, ha majd betölti a 18-at;

-vagy hogy a "csávó" ne lépjen le, vegye el a lányt, hogy biztosítsa legalább ezzel a megélhetését.

2014. jan. 4. 22:16
 4/26 anonim ***** válasza:
51%

HA jó munkahelye van a csávónak 34 évesen akkor mit aggódsz?

A csaj kihagy egy félévet vagy egy évig magántanuló lesz és csak vizsgára jár be, a csávó pénzéből meg a gyesből meg meglesz mindenük.

Ha meg még a szülők is besegítenek azzal hogy vigyáznak rá stb akkor nem lesz ott gond, csak össze kell akkor szépen fogni.

Simán mehet még akár egyetemre is a csajszi, ha ügyesen csinálják a dolgokat.

2014. jan. 4. 22:20
 5/26 anonim ***** válasza:
A csávónak semmi baja sem lehet ebből mivel már elmúlt a lány 14 és nem erőszakkal történt ami történt.
2014. jan. 4. 22:21
 6/26 anonim ***** válasza:
34 évesen már csökken az esélye annak, hogy csak úgy otthagyják a teherbeesett barátnőjüketa férfiak, főleg ha jó munkahelyük van.
2014. jan. 4. 22:25
 7/26 A kérdező kommentje:
Én értem,de Gimisek vagyunk. És azért a Gimit nem könnyű magán tanulással követni. Még csak 10.esek vagyunk. És hát a barátnőm szülei ha meg tudják pláne az apukája.
2014. jan. 4. 22:25
 8/26 anonim ***** válasza:
74%

Dehogynem könnyű...

50% al kevesebb sallang, és nincs pofára osztályozok játék sem, szerinted a sportolók hogy csinálják?

2014. jan. 4. 22:27
 9/26 A kérdező kommentje:
Szóval akkor a barátját nem csukhatják le? És a barátnőmtől sem vehetik el a babáját igaz??
2014. jan. 4. 22:30
 10/26 anonim ***** válasza:
0%

Nem, de ha magántanuló lennél, már iylet meg sem kérdeznél ;)

Mellesleg ha a srác megtudja, és már biztos a dolog azaz eltelt a 2 hónap (addig még elmehet a gyerek) gondolom magától oda fog állni, hogy akkor jöjjön papa mondanom kell valamit.

34 évesen már nagyon valószínüsíthető hogy egy férfi így fog tenni.

Szerintem nehogy kikotyogd a dolgot, mert ezzel tönkretehetsz mindent.

2014. jan. 4. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!