Van itt valaki aki 40 évesen próbálkozott teherbe esni? Sikerült?
Figyelt kérdés
40 éves vagyok és babát szeretnék.Segítenétek?Mivel sikerülhetne minél elöbb a baba.Megosztanátok velem?2013. jún. 8. 21:33
1/3 anonim válasza:
Az ismerőseim közül kettő is van ilyen. Akár hiszed, akár nem, férfi kellett hozzá, azzal sikerült nekik. Úgyhogy HAJRÁ! Drukkolok! :)
2/3 anonim válasza:
Anyukám nagy nehezen lett velem terhes, 40 évesen, veszélyeztetett terhes volt,feküdnie kellett,de sikerült, megszülettem..
3/3 anonim válasza:
Van ismerősöm, elmúlt 40, nemrég szült. Persze ilyenkor a kockázat is nagyobb, gondolom ennek megfelelően vannak a vizsgálatok. Nem értem a kérdést igazából, ugyanúgy kell csinálni, mint 24 évesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!