Vetélés, abortusz után ki mennyi időre próbálkozott újra? Mikor sikerült újra teherbe esni?
Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 22:11
1/9 anonim válasza:
Nekünk 8 hetes missed ab után 3 hónap pihenőt írt elő a doki. A 4. hónapban nem jött össze, de az 5.-ben igen :) Már alszik az eredménye. :)
2/9 anonim válasza:
Sajnos volt egy vetélésem 2 éve február végén, május közepén megfogant a kislányunk. Minden szomorúságom elillant, bár elfelejteni nem lehet azt, amikor először tudtam meg, hogy várandós vagyok. De, így történt, ma már van egy csodálatos kislányom!
3/9 anonim válasza:
Nekem febr. 25-én volt egy nagyon korai spontán vetélésem beágyazódái gond miatt. Most megint pozitvat teszteltem! Nekem a doki azt mondta, hogy nem kell várni, mert annyira fiatal volt a terhesség és nem kellett műszeresen befejezni. Egyébként kellett volna.
4/9 anonim válasza:
Én félidőben vetéltem el, meg kellett szülnöm és műszeresen fejezték be. A doki 3 hónap pihnést javasolt az újra próbálkozáshoz. Már eltellt fél év is, talán jövő hónapban megpróbáljuk. Nekem lelkileg nehéz az újrakezdés, testileg teljesen rendben vagyok.
5/9 anonim válasza:
Szia!Nekem tavaly nyáron volt missed ab-m 6 hetesen.Vártunk 4 mensit és most 19 hetes terhes vagyok.Első próbára sikerült teherbe esnem.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!
2009. márc. 29. 09:24
7/9 anonim válasza:
Nekem karácsony előtt volt vetélésem, még szüneteljük pár hetet a dolgot, de nagyon szeretném, ha a májusi lenne az utolsó menzim
8/9 anonim válasza:
Nekem nov.-ben volt missed ab-m, 2-3 mensit javasolt az orvos, hogy várjunk. Eddig 3 volt, szerdán kiderül, hogy lesz-e negyedik.
9/9 anonim válasza:
Nekem 3 hete volt missed ab-om. Voltam már vissza az orvosnál a héten kontrolon. Mindendt rendben talált, azt mondta, hogy várjam meg az első menstruációt, és már próbálkozhatunk is. Szerinte ezek után gyorsabban és könnyebben megtapad és beágyazódik. Remélem igaza lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!