Mit gondoltok az olyan emberekről akik elajándékozzák/kidobják az állatukat ha teherbeesnek?
14es! Elolvastad azt a választ? A válaszadó épp babát vár, de reméli, hogy karácsonyra kutyát kap. Hol van itt az, h a kutya fontosabb a gyermekénèl?
Szimplán csak szeretne kutyát.
Ha el ajándékozza, akkor azt, hogy felelos állattartó. Ugy gondolja, hogy a gyereke mellett nem tudja az állatot megfelelően ellátni, hat keres olyat, aki igen. Jobb megoldás, mint megtartani az állatot aztán nem gondoskodni rola.
Aki kidobja, az viszont nem normalis.
En vagyok, aki kutyat szeretne karacsonyra! Tudod, en kutya mellett nottem fel. Tobbek kozt ezert is tartom magam egy eletvidam, baratsagos embernek. Egesz eletemben volt kutyam. Szeretnem ha a gyerekem is atelne, hogy milyen jo az, ha van egy kutyus a haznal. Es akkor nem lesz olyan keseru, bunko ember mint te. Azert szeretnem elobb a kutyat te tudatlan, hogy addigra mire jon a baba szobatiszta legyen es megtanulja, hogy a gyerekszoba tabu. A csaladban tobbek kozt egy vedono es egy szuleszno szurkol nekem, hogy meghozza a Jezuska a kutyuskat! Es csak hogy tudd, 2 veteles es 5 evnyi probalkozas van mogottem, ugyhogy te nekem ne magyarazz, hogy nem lesz eleg fontos a gyerekem. Csak szamomra igy lesz teljes a csalad. Sajnalom a kislanyodat, de valoszinu nem is volt normalisan rendezve a kutyad, ha elkapott tole valamit. Es egy jo tanacs: ne osztogasd a hulyesegeidet masoknak, ne legyel ennyire keseru es irigy mert neked nem jott ossze a boldog elet!
Kellemes unnepeket mindenkinek!
Draga elmehaborodott 15. valaszolo koszonom szepen a privat uzenetedet de nem hiszem h olyan kapcsolatban lennenk h privat uzenetvaltast szeretnek veled valtani. Tragarsagod felulmulhatatlan volt. De mint mondtam az aljas es minosithetetlen termeszetedert buntet elegge az elet. Es ez nem a kutyad miatt van hanem mert egy ennyire utalatos es primitiv ember vagy. Vhol a sors visszaint. Nalad megtortent, ha kicsit elgondolkoznal masokrol h beszelsz talan rajonnel miert vagy ennyire nyomorult es megkeseredett. :-)
Tovabbi szep napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!