Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 9.5 hónapos lányomat szoptatom...

9.5 hónapos lányomat szoptatom, még a menzeszem sem jött meg. Ha teherbeesnék még tudnék közben szoptatni?

Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát tudnál, ha vállalod h esetleg méhösszehúzódásaid lesznek tőle...nehogy pocaklakó kárára menjen.

De sokan szoptatnak terhesség közben

2009. febr. 16. 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Tudnád, én is szoptattam a lányom, aztán pár hónap után ő utasított el, nem ízlett már neki az a tejcsi:/ És nem vetéltem el, nem lett semmi gond!

Egy ismerősöm is végigvitte a terhességet, hogy az elsőt még szoptatta.

2009. febr. 17. 06:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindenféleképpen figyelned kell, hogy vannak-e méhösszehúzódások, meg extra vitamin kell, mert a kettő egyszerre nagyon leterheli a szervezetet. Sajnos nekem nem maradt meg a 2. babóm, de persze nem akarom a szoptatásra fogni! Ne emelgess túl sokat, ha nem muszáj és pihenj minél többet. Engem a gézengúz 15 hónapos rosszcsont kisfiam nemnagyon hagyott ;)

Most egy hét múlva kiderül, összejött-e a kistesó, mert 3 hete nem szoptatok már. (Jelzem, nagyon hiányzik... ;) )

Drukk Neked!

2009. febr. 17. 06:56
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Vigyázok nagyon.
2009. febr. 17. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!