Milyen eselye van annak, hogy a felbeszakitas "modszert" hasznalva, megis teherbeesnek?
mar 1 eve vagyok parommal,s feleve szeretkezunk,eddig a felbeszakitasos modszert hasznaltuk,s semmi gond nem volt:) Regebb is volt mar komoly kapcsolata,3 even keresztul ugyanezt hasznalta,s nem lett terhesseg.. :)
Nekem rendszertelen a mensesem,de attol meg aggodok,hiszen eddig leghosszabb keses 7 nap volt,most pedig mar 10 nap is lejart...Mekkora az eselye annak,hogy terhes lehetek ?
koszonom valaszaitokat :) !
Így lett az én lányom is:) 1 évig szexeltük úgy, vagyis a férjem inkább rám szeret élvezni mint belém:) Most 2,5 éve semmi, pedig szeretné k kistesót, havi 4x élvez belém és semmi, majd csak becsúszik a tesó;)
szóval tesztelj, akkor tudsz meg biztosat, vagy várd meg a következő mensesed hogy megjön-e vagy sem.
megszakításossal 'védekezve' 12 hetes terhes vagyok :)
előtte 7 évig nem estem így teherbe, hát most már itt is volt az ideje :)
hááát ha apéniszét szakítjátok félbe, akkor tuti nem leszel terhes...
bocs nem hagyhattam ki
:)
a megszakítás nem védekezés, pharmatex plusz megszakításból is születtek már gyerekek...
eléggé sok aa mosoly a mondataid végén, talán örülnél a babának?
tesztelj, már kimutatná szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!