westiem van és mikor terhes lettem sok "okos" családtag jött azzal h lövettessem le a kutyát, adjam oda vkinek. Megőrjítettek ezzel. Nekünk is lakásban van de többször jár kozmetikushoz mint én. :D nekünk ő is családtag. A lányom imádja nagyon jól elférnek egymás mellett. A kutyus iszonyat jámbor. Mindenkinek más a felfogása de az h ezért megszabadulni tőle. PFFF
Inkább aki tényleg meg akar az adja oda de aki kidobja na az is azt érdemelné.
Én nekem nem azért kellett kutya h pótlék legyen még nincs gyerekem, és utána meg mehet amerre a lába éri a földet.
Akik mindig ezzel csesztettek azt mondtam nekik h ha majd lesz második gyerekem majd az elsőt is adjam oda vkinek mert véletlenül kárt tehet a kicsibe??? Na ezek után békén hagytak.
2013. dec. 19. 16:39
13/29 anonim válasza:
Én meg azt gondolom, inkább ajándékozzák el az állatot, mint tartsák meg és tojjanak utána a fejére. Mert ilyenből is sokat látok. Eljátsszák a felelős gazdát azzal, hogy gyerek mellett is megtartják a kutyát, aztán évekig másodhegedűs, épp kap enni, és sétálhat a babakocsi mellett, hogy ne a lakásba csináljon oda, de már nyoma sincs a régi odafigyelésnek, játéknak, futásnak, stb. Ennél még az is jobb, ha új gazdát kap, aki legalább figyel rá. Kevés olyan családot látok, ahol az állat korrekt odafigyelést kap gyerek mellett is.
2013. dec. 19. 17:47
14/29 anonim válasza:
hmmmm...inkább először kutya karácsonyra....ez szép....ha ti is átélitek majd azt, hogy a gyerek betegen születik meg, majd nektek is a gyerek lesz fontos, nem az állat....nagy sajnálattal olvasom, hogy sokkal fontosabb az állat, mint egy baba....ez elég szégyen... :(.....
2013. dec. 19. 19:09
15/29 anonim válasza:
Te mirol beszelsz utolso? Hol olvastal olyat h a kutya a fontosabb??? Vmi baj van az ertelmezeseddel szerintem. Mindenkinek a gyereke az elso. De miert szuletne egy kuytatol beteg gyerekem? Tuldramatizalod az egeszet.
Es kepzeld makk egeszseges a lanyom. Kutya mellett is. Nem tudom hallottal mar arrol a szorol h higenia, csupan ennyi a titka es a megfelelo oltasok.
Az meg h az ember felellosseget vallal azert amit magahoz vett valoban hatalmas szegyen. Mindjart el is sullyedek.
2013. dec. 19. 19:26
16/29 anonim válasza:
14. te hol olvastad, hogy fontosabb? Nem lehet fontos egy állat, azért mert gyereked van? Milyen hülye gondolkodás ez? Úgy vállaljon valaki állatot, hogy nem passzolja le, azért, mert gyereke lesz. Vagy, ha erre képtelen, eleve állat sem kell.
2013. dec. 19. 19:26
17/29 anonim válasza:
Olvassátok el a 2 válaszolót...először egy kutyát szeretnék karácsonyra....nem ám először szülök, és ha bírom akkor egy gyerek...ááá először a kutya...És Én igen , olyan rohadt szemét voltam, hogy odaadtam a barátnőmnek a kiskutyám, miután a 3. lányom szívbetegen született,és sajnos a kutya hazahozott valamit a futtatóról, és elkaptam tőle...és a kislányom szíve bánta a vírus fertőzést...és Én egy bunkó vagyok, mert a lányom fontosabb volt...meg azért is, mert elköltöztem családi házba, hogy lehessen újra kutyám...és most csak 2 kettő van.....mert imádom az állatokat...de ha dönteni kell, inkább egy állat vesszen, mint egy kutya...de fanatikusok ezt hogy is érthetik...meg a nagy higiénia szakértők....mert mindenki más rajta kívül mocsokba él.....Ítélkezzetek felettem nyugodtan...a kérdező már megtette, leírta az elején....
2013. dec. 19. 20:13
18/29 anonim válasza:
14-es. Neked elég nagy problémáid vannak a szövegértelmezéssel. Senki nem írta, hogy a kutya fontosabb, mint a gyerek, de a kutya nem egy tárgy, hogy ha megunom, gyerekem lesz stb. akkor kirakom. Semmi baja nem lesz a babának egy tisztán tartott, oltott, féregtelenített, jól szocializált kutyától. Persze, annak aki nem szereti az állatokat mondhat az ember bármit.
2013. dec. 19. 20:16
19/29 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy akkor, ha így történt, miért azt az egy kutyát küldted el magadtól? A másik kettő nem hozhat haza semmit vagy hogy van ez? Furcsa gondolkodás.
2013. dec. 19. 20:19
20/29 anonim válasza:
Nektek biztos furcsa, nekem nem...ha gondolkozol, családi házból nem megy ki a kutya...és ennek már 14 éve volt...mára meggyógyult a lányom. És bízom benne, hpgy már nem fog semmit elkapni...de ilyeneknek mint ti...hiába magyarázza az ember...kutya fanatikusok...sajnos ismerem ezt a fajtát...van egy ismerősöm, ott inkább a pasi menjen, mint a kutya ne aludjon vele...ennyit a kutyásokról....és nem mellesleg, Én is imádom a kutyákat...csak én tudok normálisan gondolkozni, a párommal együtt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!