Mit gondoltok az olyan emberekről akik elajándékozzák/kidobják az állatukat ha teherbeesnek?
Nem értem az ilyet.
Nálunk eleve háziállat nincs a lakásban, mert nálam az nem odavaló. Hanem kint a helye. Kint pedig gyerektől függetlenül szerintem elfér és senkit nem zavar.
De akinél történetesen bent is van a lakásban, akkor inkább ajándékozza el, azzal még éppen nincs gond, de kidobni azért valóban durva.
3-as: Már miért is kéne elajándékozni az állatot, ha bent van a lakásban? Megeszi a gyereket? Pfff... Pár hetes koromban már mellettem aludt a macska a kiságyban. Azóta is szeretem az állatokat:)
27L
Amikor én terhes lettem, akkor olvastam a toxoplazmózisról...
Az állatorvos elég furcsán nézett rám, amikor beállítottam hozzá a macsekommal, hogy állapítsa meg, beteg-e, vagy sem. :D
Vinni kellett be székletmintát az állatklinikára, megállapították, hogy fertőzött, kapott rá kapszulát, minden OK volt...
Utólag derült ki az én vérvételemnél, hogy gyerekkoromban átestem rajta, így védett vagyok. :D
De egy pillanatra nem jutott eszembe, hogy emiatt meg kellene tőle szabadulnom...
"3-as: Már miért is kéne elajándékozni az állatot, ha bent van a lakásban? "
Arra írtam, hogy ajándékozzák el, hogy ha teherbe esik valaki és mindenképpen ezért meg akar szabadulni a háziállatától, amit a lakásban tart, akkor inkább ajándékozza el, mint dobja ki, mert kidobni egy utolsó dolog szerintem egy ártatlan állatot.
Mi vettünk 4 eve egy tacsit. O volt a naaaaaagy proba, hogy egyáltalán a gyerekre tudnank-e figyelni, törődni vele, stb. Sikerult a proba, mert egy évre ra jott a lanyunk es most varom a masodik lanyunkat.
Nalunk a tacsi is családtag es a lányommal rajonganak egymásért. Odafigyel ra a tacsink es vigyázz ra, ovja, ha olyan helyzet támad. Mintha a "testvére" lenne. Első perctől elfogadta, várta haza.
Most is sokat alszik a pocakomnal a tacsink, mint anno az első terhességemnel. Szerintem o igencsak jol megérti a lanyainkat, akar kivul van, akar belul ;)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!