Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » S. O. S.! Számomra nagyon...

S. O. S.! Számomra nagyon fontos! Mit tudok tenni? Dokihoz menjek? Milyen gyógyszert szedjek? (vény nélkül kapható) Van esélyem teherbe esni? A többi lent!

Figyelt kérdés

Párommal jó pár hónapja próbálkozunk de eddig sikertelenül. :(

Sajnos a menszim nem rendszeres és így nem tudom h mikorra várjam és a pé sem tudom kiszámolni. :(

Ugyan is volt olyan h 2 hétig, 1 hónapig is tartott.

aug.1-7ig utána megint aug.14-16án volt menszi.

25 napra szept.11-14ig

24 napra megjött okt.9-13ig

22 napra nov.5-7ig

30 napra dec.8-9.

Nagyon nem tudom h mit tehetek!

Köszönöm előre is a válaszokat!

2013. dec. 19. 08:33
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

KOszonom a valaszt! :)

Hat holnap mar nm lesz nyitva a patika de felek h januarba elkezdem szedni a gyogyszert es kesobb kiderul h baba vn nm fogok neki artani?

Mert a parommal mar voltunk egyutt.

2013. dec. 23. 23:34
 32/34 A kérdező kommentje:
Mèg annyi hogy hőmérozok (digi) es 36,7 az normalis?
2013. dec. 23. 23:48
 33/34 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem igen. Nekem a ciklus második felében (az ovu után)szokott kb. ennyi lenni. Nekem kb. 36,4-37 fok között ingadozik a ciklus folyamán. De azt tudod, hogy reggel, rögtön ébredés után kell mérni és a digitálisat a csipogás után is (még kb. 5 percig) benn kell hagyni.
2013. dec. 24. 10:42
 34/34 A kérdező kommentje:

Igen tudom :)

Csak nm ugy kezdtem homerozni h menszi utan hanem most 3 napja.

Volt mar vkinek olyan h menszi elott 2-3hettel szuro erzes alhason es mellfajas .

Mellfajasom 2 napja vn de olyan szinten faj hogy nm lehet hozza erni sem. Hason pl nm tudok aludni :( mitol vn?

2013. dec. 24. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!