S. O. S.! Számomra nagyon fontos! Mit tudok tenni? Dokihoz menjek? Milyen gyógyszert szedjek? (vény nélkül kapható) Van esélyem teherbe esni? A többi lent!
Párommal jó pár hónapja próbálkozunk de eddig sikertelenül. :(
Sajnos a menszim nem rendszeres és így nem tudom h mikorra várjam és a pé sem tudom kiszámolni. :(
Ugyan is volt olyan h 2 hétig, 1 hónapig is tartott.
aug.1-7ig utána megint aug.14-16án volt menszi.
25 napra szept.11-14ig
24 napra megjött okt.9-13ig
22 napra nov.5-7ig
30 napra dec.8-9.
Nagyon nem tudom h mit tehetek!
Köszönöm előre is a válaszokat!
Szia! Első körben menj a nőgyógyászhoz, ő majd mérlegeli, hogy gyógyszert adjon vagy kivizsgálásra küldjön.
Nekünk rendszeres menstruáció mellett nem sikerült eddig a baba, de minden hónap új remény. Novemberben kezdtük a meddőségi kivizsgálást, úgyhogy remélem hamarosan kiderül, hogy esetleg bármilyen szervi oka van e annak, hogy eddig nem siekrült.
drukkolok h minden rendben találjanak. :)
Olvastam vhol h vki Premenst szedett és össze jött a baba.
A nőgyógyászom nem foglalkozik ilyennel. Keresnem kell egy másikat! :(
Nekem is hasonlo volt a mensim. En elmentem a dokihoz, azt mondta, nincs peteeresem. Egy honapig, hetente jartam ultrahangra. Egyszer azt mondta, hogy ha ezek utan sem lesz, ad erlelot. Visszamentem hozza arra a bizonyos utolso vizsgalatra, es csodak csodajara, mit talalt? Egy embriot. Mindezt 7 honap probalkozas utan hoztuk ossze. Fogalmam sem volt, mikor fogant, nem tudtam mikor volt p.e. A doki az utolso mensitol szamolt, a meretei szerint ugy 2 hettel kisebb volt, fogalmam sem volt, mikor szuletik meg. Nov.27-re voltam kiirva, a meretek alapjan dec.15-t mondtak, a lanyom nov.17-en bujt ki, 2300 grammal, 49 cm-el.
Ti miota probalkoztok???
Fél éve próbálkozunk. Igaz másoknak nem hosszú idő de számomra az :( :(
Gondolkodtam már hogy szedek méhpempőt, de várok januárig hát ha még is jön a babóca. :) :(
szedjél e vitamint! nekem nem akart meg maradni a terhességem (7 spontán vet.) és a doki monta szedjek e vitmint nem tudom hogy attol vagy sem de de most egészséges kismama vagyok!
sok sikert!
párom is ezt mondta hogy e vitamint kellene szedni. nem igazán tetszik neki h méhpempőt szeretnék venni.
Vény nélkül kapható az e vitamin?
Szia!
Igen, nem is túl drága olyan 500 forintba került egy doboz (van nagyobb és ksiebb ksiezrelés is), ez nekem egy hónapra elég volt.
de végül is akkor kb. mindig meg jön, csak kiszámíthatlanul? Hőmérőzni próbáltál, ugye?
Nekem hol 40 napra jött meg, hol 30, hol meg kimaradt. aztán elkezdtem hőmérőzni és 3. hónapra összejött a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!