S. O. S.! Számomra nagyon fontos! Mit tudok tenni? Dokihoz menjek? Milyen gyógyszert szedjek? (vény nélkül kapható) Van esélyem teherbe esni? A többi lent!
Párommal jó pár hónapja próbálkozunk de eddig sikertelenül. :(
Sajnos a menszim nem rendszeres és így nem tudom h mikorra várjam és a pé sem tudom kiszámolni. :(
Ugyan is volt olyan h 2 hétig, 1 hónapig is tartott.
aug.1-7ig utána megint aug.14-16án volt menszi.
25 napra szept.11-14ig
24 napra megjött okt.9-13ig
22 napra nov.5-7ig
30 napra dec.8-9.
Nagyon nem tudom h mit tehetek!
Köszönöm előre is a válaszokat!
Kedves 6os Válaszoló! Köszönjük szépen a választ! :)
Kedves 14es Válaszoló! Úgy látom Téged is érdekelt, itt találtam egy egész jó leírást az E vitaminról:
Tartalmazza azt is, hogy mi a mg és a NE/angolul IE közötti váltószám. (Sok terméken NE/IU szerepel, nem mg.) 1 IU (NE) E-vitamin = 0,67 mg-nak felel meg.
Igen, elkezdheted már akár ma is. Rendes diagramot nem fogsz ugyan kapni még, de legalább kicsit képbe kerülsz az átlagos értékeiddel kapcsolatban.
Ha méred az is kiderülhet, hogy van-e peteérésed :)
Köszönöm!
Vezessek diagramot? Vagy csak elég az is h felírom h mennyi lett a hőm?
Nagyon nagyon koszonom szepen! Mar bele is fogok kezdeni holnap!
Koszonom a sok valaszt! :)
Szia!
Az en dokim a premens nevezetu keszitmenyt ajanlotta, patikaban recept nelkul kaphato.
Egyreszt beallitja a menstruaciot,h rendszeres legyen,masreszt megerositi a mehfalat,h a baba jo erosen megtapadhasson:)
Nekunk bevalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!