Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » S. O. S.! Számomra nagyon...

S. O. S.! Számomra nagyon fontos! Mit tudok tenni? Dokihoz menjek? Milyen gyógyszert szedjek? (vény nélkül kapható) Van esélyem teherbe esni? A többi lent!

Figyelt kérdés

Párommal jó pár hónapja próbálkozunk de eddig sikertelenül. :(

Sajnos a menszim nem rendszeres és így nem tudom h mikorra várjam és a pé sem tudom kiszámolni. :(

Ugyan is volt olyan h 2 hétig, 1 hónapig is tartott.

aug.1-7ig utána megint aug.14-16án volt menszi.

25 napra szept.11-14ig

24 napra megjött okt.9-13ig

22 napra nov.5-7ig

30 napra dec.8-9.

Nagyon nem tudom h mit tehetek!

Köszönöm előre is a válaszokat!

2013. dec. 19. 08:33
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
A hőmérőzést most is el lehet kezdeni?
2013. dec. 19. 18:10
 22/34 anonim ***** válasza:

Kedves 6os Válaszoló! Köszönjük szépen a választ! :)

Kedves 14es Válaszoló! Úgy látom Téged is érdekelt, itt találtam egy egész jó leírást az E vitaminról:

[link]

Tartalmazza azt is, hogy mi a mg és a NE/angolul IE közötti váltószám. (Sok terméken NE/IU szerepel, nem mg.) 1 IU (NE) E-vitamin = 0,67 mg-nak felel meg.

2013. dec. 19. 21:28
 23/34 anonim ***** válasza:
6-os és 18-as vagyok azt elfelejtettem hogy megkérdeztem a háziorvosomat az adagolásról mert a nődoki csak azt mondta szedjem azt nem hogy mennyit! de a házidoki megmondja!
2013. dec. 19. 21:29
 24/34 anonim ***** válasza:
Rendben! Köszi szépen! ;)
2013. dec. 19. 21:32
 25/34 A kérdező kommentje:
Látom a kérdésemre senki nem válaszolt. :(
2013. dec. 19. 21:45
 26/34 anonim ***** válasza:

Igen, elkezdheted már akár ma is. Rendes diagramot nem fogsz ugyan kapni még, de legalább kicsit képbe kerülsz az átlagos értékeiddel kapcsolatban.

Ha méred az is kiderülhet, hogy van-e peteérésed :)

2013. dec. 19. 22:18
 27/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Vezessek diagramot? Vagy csak elég az is h felírom h mennyi lett a hőm?

2013. dec. 19. 22:37
 28/34 anonim ***** válasza:
igen, mindig töltsd ki az adott napra vonatkozóan a testhőt, a többi nem feltétlen lényeges, elég ha még a menstruációt meg az ovulációt bejelölöd rajta. Így már biztosan fogod látni egy idő után, hogy mikor ovulálsz. Mensi után 10-12 napig stabilan 36-36.5 körül lesz a testhőd. Aztán az egyik nap hirtelen leesik akár 36 alá. Ezen a napon és az ezt követő 2 napban legyetek ezerrel a dolgon :) ez után a nap után szakaszosan felmegy 37 fok köré és egész addig ott marad nagyjából, míg újra megjön. Mensi előtt megint leesik. Ha teherbe esel akkor pedig végleg fent marad. E vitamin mellett vagy azt kiegészítve terhes vitamint is szedhetsz, mert olyan vitaminokat is tartalmaz, amik erősítik a méhet és a petesejtet így a teherbeesés is könyebb.
2013. dec. 20. 12:19
 29/34 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon koszonom szepen! Mar bele is fogok kezdeni holnap!

Koszonom a sok valaszt! :)

2013. dec. 20. 12:51
 30/34 anonim ***** válasza:

Szia!

Az en dokim a premens nevezetu keszitmenyt ajanlotta, patikaban recept nelkul kaphato.

Egyreszt beallitja a menstruaciot,h rendszeres legyen,masreszt megerositi a mehfalat,h a baba jo erosen megtapadhasson:)

Nekunk bevalt.

2013. dec. 21. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!