Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » S. O. S.! Számomra nagyon...

S. O. S.! Számomra nagyon fontos! Mit tudok tenni? Dokihoz menjek? Milyen gyógyszert szedjek? (vény nélkül kapható) Van esélyem teherbe esni? A többi lent!

Figyelt kérdés

Párommal jó pár hónapja próbálkozunk de eddig sikertelenül. :(

Sajnos a menszim nem rendszeres és így nem tudom h mikorra várjam és a pé sem tudom kiszámolni. :(

Ugyan is volt olyan h 2 hétig, 1 hónapig is tartott.

aug.1-7ig utána megint aug.14-16án volt menszi.

25 napra szept.11-14ig

24 napra megjött okt.9-13ig

22 napra nov.5-7ig

30 napra dec.8-9.

Nagyon nem tudom h mit tehetek!

Köszönöm előre is a válaszokat!

2013. dec. 19. 08:33
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Még nm csináltam sose. Kiszámoltam mindig de hamarabb v túl későn jött meg a menszim. :(
2013. dec. 19. 11:42
 12/34 anonim ***** válasza:

Kedves 6-os Válaszoló!

Mennyi E vitamint szedtél naponta (NE-ben)?

És melyik gyártótól?

Köszönöm szépen! :)

2013. dec. 19. 12:15
 13/34 anonim ***** válasza:

akkor szerintem annak is adj esély, mielőtt gyógyszer kellene. Vegyél egy digitális hőmérőt, és reggel mielőtt megmozdulnál, azzal kezd, hogy megméred a nyelved alatt a testhőd és utána írd fel. Vezethetsz róla diagramot is a ciklus.hu oldalon (regisztráció kell), leírják hogyan kell.

Nekem ez jött be, előtte 4 hónapig hiába próbálkoztunk.

[link]

2013. dec. 19. 12:21
 14/34 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Keress egy orvost aki foglalkozik veled, az össze vissza ciklusoddal.

De ilyen ciklus mellett sem lehetetlen a teherbeesés. Baràtnőmnek is hol 26, 28, 35, 42 két napra össze vissza jött meg, fogalma sem volt mikor van peteérése. Ők a kétnaponta szexet vàlasztottàk ès sikerült nekik. Màra màr 20 hetes kismami.

Kedves 6os!

7 vetélés???? Te jó ég! Hogy bírtad testileg lelkileg?? Nekem 2 volt...borzalmas érzés...első babàra vàrunk.

És mikor vetéltél el? Hàny hetesen? Fejlődtek a babàk és egyszer csak elvetéltél? Bocsànat h ennyit kérdezek..de tanàcstalan vagyok ...mi tévő legyek, hol a hiba??? Engem is érdekelne h szedted az e vitamint!!

Én méhpempőt vettem most...mindent kipróbàlnék csak h végre velünk maradjon a babànk...

Örülök h neked végre sikerült :)

K.

2013. dec. 19. 13:03
 15/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ! :)

Reménykedem abba hogy nem kell dokihoz fordulnom januárba, hát ha megérkezik akkor nálunk a gólya. :)

Vitamint mindenképp szednem kéne mert nem eszek semmilyen gyümit, zöldséget. Néha eszek csak de az nem elég. Inkább húsos ételeket eszek.

Mennyibe kerül a hőmérő? Mennyi van benne?

2013. dec. 19. 16:46
 16/34 A kérdező kommentje:

Ha hőmérőzök akkor abból honnan fogom megtudni mikor van pé? Rendes hőmérővel (digi) kell mérni és nyelv alá tenni? Ez igaz?

Ne haragudjatok de még sose csináltam.

2013. dec. 19. 16:54
 17/34 anonim ***** válasza:

Nekem digitális hőmérőm van (Beurer), szerintem olyan 1200 Ft-tól már lehet kapni.

Ezt bemásolom Neked (de a neten sok helyen utána tudsz nézni a hőmérőzésnek):

Az ovuláció általában a hajnali órákban következik be, és a hashártya-reakciókhoz (fájdalom, ovulációs vérzés) még egy jelenség, hirtelen 2-5 tizedfokos ébredési hőmérséklet csökkenés társulhat. Ugyanis közvetlenül az ovuláció előtt hőmérsékletünk alaposan leesik és majd amint fizikailag megtörtént az ovuláció és beindul a progeszteron termelődés, fog a hőmérséklet emelkedésnek indulni.

Ilyenkor, amikor hirtelen hőmérséklet csökkenést mérünk, ha résen vagyunk, minden együtt van a megtermékenyüléshez, mert közvetlen az ovuláció megtörténte előtt vagyunk.

2013. dec. 19. 17:09
 18/34 anonim ***** válasza:

én csak simán kértem a gyógyszertárba e vitamint ez ilyen rózsaszín dobozba van 30 szemes de csak 3-4-et kellett egy héten szednem! küldök róla képet!

[link]

2013. dec. 19. 17:52
 19/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Akkor már elkezdhetem holnap is akár?

2013. dec. 19. 17:54
 20/34 A kérdező kommentje:
Köszönjük :)
2013. dec. 19. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!