S. O. S.! Számomra nagyon fontos! Mit tudok tenni? Dokihoz menjek? Milyen gyógyszert szedjek? (vény nélkül kapható) Van esélyem teherbe esni? A többi lent!
Párommal jó pár hónapja próbálkozunk de eddig sikertelenül. :(
Sajnos a menszim nem rendszeres és így nem tudom h mikorra várjam és a pé sem tudom kiszámolni. :(
Ugyan is volt olyan h 2 hétig, 1 hónapig is tartott.
aug.1-7ig utána megint aug.14-16án volt menszi.
25 napra szept.11-14ig
24 napra megjött okt.9-13ig
22 napra nov.5-7ig
30 napra dec.8-9.
Nagyon nem tudom h mit tehetek!
Köszönöm előre is a válaszokat!
Kedves 6-os Válaszoló!
Mennyi E vitamint szedtél naponta (NE-ben)?
És melyik gyártótól?
Köszönöm szépen! :)
akkor szerintem annak is adj esély, mielőtt gyógyszer kellene. Vegyél egy digitális hőmérőt, és reggel mielőtt megmozdulnál, azzal kezd, hogy megméred a nyelved alatt a testhőd és utána írd fel. Vezethetsz róla diagramot is a ciklus.hu oldalon (regisztráció kell), leírják hogyan kell.
Nekem ez jött be, előtte 4 hónapig hiába próbálkoztunk.
Kedves kérdező!
Keress egy orvost aki foglalkozik veled, az össze vissza ciklusoddal.
De ilyen ciklus mellett sem lehetetlen a teherbeesés. Baràtnőmnek is hol 26, 28, 35, 42 két napra össze vissza jött meg, fogalma sem volt mikor van peteérése. Ők a kétnaponta szexet vàlasztottàk ès sikerült nekik. Màra màr 20 hetes kismami.
Kedves 6os!
7 vetélés???? Te jó ég! Hogy bírtad testileg lelkileg?? Nekem 2 volt...borzalmas érzés...első babàra vàrunk.
És mikor vetéltél el? Hàny hetesen? Fejlődtek a babàk és egyszer csak elvetéltél? Bocsànat h ennyit kérdezek..de tanàcstalan vagyok ...mi tévő legyek, hol a hiba??? Engem is érdekelne h szedted az e vitamint!!
Én méhpempőt vettem most...mindent kipróbàlnék csak h végre velünk maradjon a babànk...
Örülök h neked végre sikerült :)
K.
Köszönöm a sok választ! :)
Reménykedem abba hogy nem kell dokihoz fordulnom januárba, hát ha megérkezik akkor nálunk a gólya. :)
Vitamint mindenképp szednem kéne mert nem eszek semmilyen gyümit, zöldséget. Néha eszek csak de az nem elég. Inkább húsos ételeket eszek.
Mennyibe kerül a hőmérő? Mennyi van benne?
Ha hőmérőzök akkor abból honnan fogom megtudni mikor van pé? Rendes hőmérővel (digi) kell mérni és nyelv alá tenni? Ez igaz?
Ne haragudjatok de még sose csináltam.
Nekem digitális hőmérőm van (Beurer), szerintem olyan 1200 Ft-tól már lehet kapni.
Ezt bemásolom Neked (de a neten sok helyen utána tudsz nézni a hőmérőzésnek):
Az ovuláció általában a hajnali órákban következik be, és a hashártya-reakciókhoz (fájdalom, ovulációs vérzés) még egy jelenség, hirtelen 2-5 tizedfokos ébredési hőmérséklet csökkenés társulhat. Ugyanis közvetlenül az ovuláció előtt hőmérsékletünk alaposan leesik és majd amint fizikailag megtörtént az ovuláció és beindul a progeszteron termelődés, fog a hőmérséklet emelkedésnek indulni.
Ilyenkor, amikor hirtelen hőmérséklet csökkenést mérünk, ha résen vagyunk, minden együtt van a megtermékenyüléshez, mert közvetlen az ovuláció megtörténte előtt vagyunk.
én csak simán kértem a gyógyszertárba e vitamint ez ilyen rózsaszín dobozba van 30 szemes de csak 3-4-et kellett egy héten szednem! küldök róla képet!
Köszönöm! :)
Akkor már elkezdhetem holnap is akár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!