FONTOS! Van olyan vény nélkül kapható gyógyszer hüvelygombára ami tutira használ?
Ha a nőgyógyász által felírt kúp/krém nem vált be akkor valószínű a vény nélkül kapható készítmények se lesznek hatásosak mert azokban kevesebb a hatóanyag
Menj vissza vagy menj el egy másik dokihoz
16:53!
Bocsi, hogy tőled kérdezek :) Nekem is nemrég volt, 10 napos kúpot használtam, mert bőfolyásom volt, állítólag fertőzés.De barátomat nem mondta h kezeljük bármivel is, és sztem akkor ő is elkaphatta, vettünk canestent de még nem nagyon használtuk mert kíváncsi vagyok h a doki ha megint megvizsgál(jövőhét) akkor mit mond.Szerinted?(Bocsi h itt kérdezősködök)
ha a canesten nemválik be akkor betadine hüvelykúp. az mindent kiírt. de fontos h utána telepítsd vissza az egészséges hüvelyflórád, mondjuk floragyn kúppal.
ésha élsz nemi életed a párod is kenje a péniszét krémmel, hiába nincsenek tünetei akkoris
Szió 16:56-.os én vagyok az-akitől kérdeztél :)
Szóval, ha nincs égető érzés,viszketés,kipirosodás-az Nem gombára utaló jel,hanem hormonális okok állnak a háttérben.HJa gombás felülfertőződésed lenne,akkor nem bírnád ki vakarózás nélkül és a pisiléskor ilyen nyúlós valami is jönne a húgycsövedből-rendkívül feltűnő ...-szerintem hormonális vizsgálat nem ártana :)
Köszi!
A doki annyit mondott h vmi fertőzés lehet és KlionDt írt fel(csak kúp) csak tudod félek h mi van ha megint elkaptam emrt párom nem kezelte magát semmivel, mivel a canesten direkt ilyen gombásodásra van, de mivel vény nélkül is meg lehet venni pár alkalommal kipróbálta.De a doki nem mondta hkezelni kellene őt is úgy h tanácstalan vagyok h neki mit kellett/kellene.. mondjuk sztem nekem már nincs bajom, mindig is kicsit több volt a folyadékom ott lent...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!