Van-e szájon át szedhető, vény nélkül kapható gyógyszer hüvelygombára?
hálistennek nincsen, ezért el kell menned bármennyire is fáj a szived, orvoshoz és meg kell vizsgáltasd magad.
És elég gáz nő létedre hogy mindenáron ki akarod kerülni a dokit egy ilyen dologgal.
Aztán most lehet lepontozni meg pattogni, de ki nem állhatom hogy egy nő nem orvos megy, aztán meg szex-el orrba szájba, az egészségre meg nincs ideje.
2.-nak köszönöm:)
első, nem pontozlak le, soha enm pontozom le azokat akik a saját kérdéseimre válaszolnak, de egyrészt voltam dokinál, nem is egyszer, másrészt nem szexelek orrba- szájba-komoly kapcsolatom van, messze lakik, ritkán talizunk. Mással pedig egyáltalán nem.
Az első hozzászólónak:
Nem csodálom, hogy ki akarja kerülni az orvost, ha tehetem én is inkább kerülöm, minthogy a kezük alá kerüljek.. biztos neki is meg van az oka rá! A hüvelygomba pedig, nem csak az "orrba - szájba szexszel terjed!" Elég, ha idegen helyen, hozzáérsz a wc csészéhez, vagy pl. nekem ha antibiotikumot szedek, utána is kijön... és még sem szexelek orrba - szájba, 3 éve tartós kapcsolatban élek...
A kérdés feltevőjének: Nem tudom mért pont szájon át szedhető gyógyszert keresel,csak valószínűsíteni tudom, hogy a kup nem használt... (Én két csomaggal szoktam venni a vény nélkül kaphatóból, s az elég mindig!) Viszont, ha az nem segít, akkor valóban kénytelen vagy elmenni az orvoshoz. Ne félj, nem fáj a vizsgálat, egy fülpiszka szerű eszközzel, vesznek "mintát", amit elküldenek vizsgálatra.. majd, ha megjön az eredmény, utána írnak fel megfelelő gyógyszert.
Remélem segíthettem.
Igen, köszi:)
A kúp (3db-orvos írta fel) nem használt.
Köszönöm hogy kioktattál, csupán csak 10 éve vagyok egészségügyi dolgozó.
és tudom hogy terjed a hüvelygomba. És azt is tudom hogy a mai fitalok csesznek elmenni orvoshoz, inkább itt neten akqrják kikezelni magukat vadidegenek véleménye által.
Ilyenkor a leg felelősség teljesebb amit egy ember tehet hogy orvoshoz küldi, nem pedig gyógyszert ajánl neki.
és elég szar tapasztalataid lehetnek az orvosokkal kapcsoltban, ami egyéni probléma, de azért azért vannak hogy velük nézessük meg magunkat......ha már ezt tanlták egész életükben.
Amúgy kedves kérdező amiket irtam nem rád irtam, hanem általánosságban, de orvoshoz akkor is kell menned ha ennyire visszatérő.És ezt egy nőnek nem szabad elhanyagolnia.
Kioktattalak? Ha valaki segítséget kér, nem hinném, hogy az orrba - szájba szexelünk címszó a megoldás! Azon már nem is csodálkozom, hogy te is ott dolgozol, a stílus elárul.. Talán azon kéne elgondolkozni, hogy miért mindenkinek az jut az eszébe, hogy bármi más, csak orvos ne..
A kérdés feltevőjének: Igen, a 3 darabos, de az kevés.. 2 dobozzal szoktam venni, amit a doki ír nekem, az is ált. 8-10 darabos..
sajnos az orvosok sem a régiek ma már. fontosabb nekik h minél hamarabb húzzon el a beteg, és nem az h meggyógyítsa. felírja ami az eszébe jut először, vagy amit ismer, ha nemhasznál, hát istenem, ez van. sokszor többet árt mint használ.
énis azt tudom javasolni h 2 csomagot vegyél egy helyett, ezenkívül egyél fokhagymát minden estem, egy gerezdet összevágva, vízzel lenyelve, és igyál probiotikumokat. (normaflor, vagy lactiv) visszatérő hüvelygomba oka ugyanis sokszor a bélben keresendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!