Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abortusz utánn 4héttel a tesz...

Abortusz utánn 4héttel a tesz azért pozitív (nagyon halvány) mert újra sikerült vagy még nem ürült ki a hcg?

Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Az én dokim azt mondta ab. után, hogy 4 hétig TILOS A SZEX! Neked nem tiltotta meg?
2009. nov. 24. 18:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta hogy ha nem vérzek akkor lehet szex. Kérj dokitòl HCG követést. Rendszeresen nézik a HCG szintet vérből és kiderül,hogy csökken e
2009. nov. 24. 18:09
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
4-6 hét múlva vissza kell menni kontrollra, miért nem kérdezed meg a dokit?
2009. nov. 24. 18:10
 4/9 A kérdező kommentje:
nekem azt mondta ha elmúlt a vérzés próbálkozhatunk.....és csak dec. 2ra kaptam időpontot sajna.Köszönöm a gyors válaszokat
2009. nov. 24. 18:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a köv. menstruációra gondolt, nem a műtét utáni vérzésre...
2009. nov. 24. 18:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Mennyi idős volt a terhességed? Nekem 6 hete volt az utolsó menzim, és sp.vetélés után tegnap még halvány + volt a teszt, ma volt először -.
2009. nov. 24. 18:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Ismételd meg 3-4 nap múlva ugyanolyan márkájú teszttel!

De szerintem, még az előző baba miatt van. Ha erősödik a következő teszt, akkor vizsont új baba van.

Én nem csináltam vetélés után tesztet, de a műtét után 2 hónapig hánytam továbbra is, és a cicik is fájtak. Nekem valószínű lassan ürült ki.

13 hetes kismama

2009. nov. 24. 19:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Ma már semmi csík pedig bele éltem magam........... annyira h megfájdult a cicim és nem is éreztem magam jól....hiányzik a babám nagyon.
2009. nov. 26. 19:43
 9/9 anonim ***** válasza:

6. vagyok.

Elhiszem. :(

Én 10 hetesen veszítettem el Őt, de már 7 hetestől nem fejlődött, csak vártunk, hátha... Utána pihentünk 3 hónapot, nem is volt addig peteérésem, úgyhogy össze se jöhetett volna a baba..., de utána beleadtunk apait-anyait, 2 szenvedős, sikertelen, sírós mensis hónap után a 3.-ban sikerült a "kistesó".

Nekem az vált be, hogy lelkileg hívtam Őt, mondtam neki, hogy nagyon várjuk, jöjjön, így biztos voltam benne, hogy hamarabb jön, mint az első baba, - rá 1 évet vártunk... És igazam lett, 14 hetes leszünk lassan, ma éjjel a mozgására ébredtem fel!!

Kívánom mihamarabb Nektek is ezt az érzést!

Jah, még valami! Használj ovutesztet, nekünk abban a hónapban sikerült. 1-szer voltunk együtt abban a hónapban, a pozitív tesztes napon!

Fel a fejjel!

2009. nov. 27. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!