Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki vágott bele most (november-...

Ki vágott bele most (november-decemberben) a babaprojektbe?

Figyelt kérdés
Ki mikor tesztel? Mikorra nem várja a mensit?

2013. dec. 5. 12:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 FKKTorp ***** válasza:
Mi ebben a hónapban próbálkozunk először. Január 3-ra nem várom. Remélem tényleg nem is fog jönni. :)
2013. dec. 21. 11:18
 52/64 HorváthNikoletta ***** válasza:
sziasztok egy hát azért írok mert van egy kis pronlémám október közepe óta nem szedek gyógyszert novemberben barnás volt a mensim most dec 21re vártam de még semmi tesztet csináltam és negatív mi lehet a baj?
2013. dec. 24. 15:30
 53/64 FKKTorp ***** válasza:

Gyógyszer után elképzelhető hogy több időre van szüksége a szervezetednek, hogy helyre álljon a hormonháztartásod. Ha továbbra sem jön meg, akkor keress fel egy orvost, hogy vizsgáljon meg és esetleg adjon gyógyszert, ami segít helyre rázni a cikluson.

Védekeztetek ez idő alatt?

2013. dec. 25. 09:36
 54/64 HorváthNikoletta ***** válasza:
Nem nem védekeztünk mert szeretnénk babát.
2013. dec. 25. 18:38
 55/64 FKKTorp ***** válasza:
Így, akkor tesztelj amíg meg nem jön, vagy pozitív nem kész a teszt.
2013. dec. 25. 19:32
 56/64 anonim válasza:
Sziasztok! A történetemet szeretném veletek megosztani. November elején határoztuk el, hogy gyereket szeretnénk úgy három hónap múlva. Másnap vettünk terhes vitamint amit szorgalmasan elkezdtem szedni. Azt olvastam, hogy érdemes pár hónappal előbb elkezdeni szedni. A menstruációm november 25.én volt meg. December elején elhatároztuk, hogy nem várunk már tovább és neki állunk. December 7.én már védekezés nélkül együtt is voltunk :) Másnap ovulációm lehetett, mert reggel tojásfehérje szerű folyásom volt. Így délután is próbálkoztunk. 10 én este értem haza a munkából a barátom meg is jegyezte, hogy nem nézek ki jól, karikás szemek stb. Másnap a munkahelyemen is megjegyezték, hogy olyan mintha beteg lennék! Valaki oda is súgta, hogy lehet terhes vagyok , mire én: a terhesek megszépülnek...mire ő: de nem az elején...csak mosolyogtam és titkon reméltem sikerült :) Délután olyan furcsa érzésem volt a hasamba, szurkálást éreztem, estére a mellem is elkezdet fájni és ettől a naptól minden nap intenzíven álmodtam, pedig nem volt jellemző máskor. Ezen a héten nagyon sokat ásítottam és elkezdtem izzadni ez sem volt előtte jellemző. Pénteken 20.án szabadnapos voltam, ki sem mozdultam otthonról, egész nap otthon a kanapén feküdtem, nagyon fáradtnak éreztem magam és hányingerem is volt. Közben a melleim megnőttek vagyis kerekebbek és feszesebbek lettek, pedig előtte sem voltak kicsik! Még a barátom meg is jegyezte. Hétvégén sokat pihentem, fáradt voltam egész nap, pedig amúgy izgő mozgó vagyok, soha nem szeretek délután aludni. A tesztet már megszerettem volna csinálni, de a barátom lebeszélt róla. 23.-án olyan érzésem volt mintha megakarna jönni. 24. én szintén ezt éreztem haspuffadással együtt. A számat már két napja lábellózom, úgy kivan száradva. Megbeszéltük, hogy a várható mentsruáció első napján megcsináljuk. Így is történt, reggel 6-kor már meg is csináltam, a tesztet otthagytam a fürdőszobába és én kimentem a hálóba. Kicsit később a barátom mosolyogva jöttbe. Mondtam hogy még korai várd meg a 3 percet, azt mondta nem szükséges :)) a teszt erős POZITÍV!!! Jó kis Karácsonyi ajándék :)) Csak azért osztottam meg veletek, mert elsőre is összejöhet!! Igaz orvos még nem erősítette meg, de szerintem a tünetek nem hazudnak!! Sokan mondják, hogy nincsenek korai tünetek, de nekem sikerült produkálni. A barátom nagyon büszke, hogy ő tudta meg először :)) A többieknek sok sikert!!!! Puszi mindenkinek.
2013. dec. 26. 11:45
 57/64 anonim ***** válasza:

14-es vagyok M.

gratulálok az előzőnek, az első babánk nekünk is elsőre összejött! fantasztikus öröm, sok boldogságot nektek! :-)

kérdező és többiek: 27-én, tegnap volt ovum, jelezte 26án az ovu teszt és elég konkrétan éreztem is az ovu fájdalmat. 26án tudtunk együtt lenni, tegnap fáradtak voltunk és nem is akartam erőltetni csak mert pé van, a 26i sztem elég jó időben történt, meglátjuk mi lesz, ha össze kell jönnie enyiből is összejöhet. kb jan 11én kellene megjönnie, meglátjuk....ti hogy álltok?

2013. dec. 28. 22:34
 58/64 FKKTorp ***** válasza:

51,53,55 vagyok.

Hát nálam volt egy kis változás. Szerintem nem január 3-ra nem várom, hanem kb január 10-re nem várom.

Ebben a hónapban furcsa volt a vérzésem. Dec. 6-tól megvolt 5napig, majd egy nap szünet, és elöntött a vér, úgy mint még soha. Aztán másnap még volt egy kevés de nem számottevő. És így most nem tudom mikortól számoljam.

A ciklus.hu szerint, ha 6-a az első nap, akkor 20-án, kellett volna peteérésnek lennie, ha pedig 12-e, akkor meg tegnap, és tegnap reggel extra erős volt a csík az ovu teszten, du-ra meg halvány, ráadásul ma reggelre nőtt a hőm, tehát tegnap volt peteérés. Szóval így érdekes...

Viszont szerintem olyan 5-6.-án már nézek jóstesztet, mert amilyen kíváncsi vagyok, úgyse fogom kibírni 10.-ig. :-)

2013. dec. 28. 22:44
 59/64 HorváthNikoletta ***** válasza:
sziasztok gratula akinek elsöre sikerült hát nekem meg ebben a hónapban nem jött meg lehet a gyógyszer miatt de holnap kezdem az ovu tesztet 6 napon keresztül.remélem sikerül
2013. dec. 29. 11:37
 60/64 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 56-osnak gratula, nálunk is kábé így volt. Együtt voltunk, másnap volt ovum, de mi nem tudtunk együtt lenni többet. A hónapban csak egyetlen egyszer voltunk együtt. 3+3 hetesen már pozit teszteltem, és már én is éreztem a tüneteket. Most 5+5 vagyok. Egy korábbi hozzászóló: Alexa.

Valószínű a beágyazódást is érezted. Én is megéreztem, ahogy az ovut is. Számold ki, hány napra az együttlét után érezted a fájdalmat. Ha kábé 7-10 nap, akkor tuti az volt:D

2013. dec. 29. 12:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!