Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki vágott bele most (november-...

Ki vágott bele most (november-decemberben) a babaprojektbe?

Figyelt kérdés
Ki mikor tesztel? Mikorra nem várja a mensit?

2013. dec. 5. 12:58
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon drukkolok, remélem sikerült, és szép két csíkos lesz a teszted. Majd gyere mindenképp a teszttel :)
2013. dec. 6. 23:02
 22/64 anonim ***** válasza:

Én is karácsony körülre nem várom :). Tesó lenne a 13,5 hónapos "nagyfiúnk" mellé. Ez az első próbálkozós hónapunk, a tegnapi együttlétben reménykedem :P

Mindenkinek szorítok!

2013. dec. 7. 13:55
 23/64 anonim válasza:
Sziasztok! Nekünk ez lesz az első hivatalos próbálkozásos hónapunk, most döntöttük el hogy itt az ideje a babának... múlt hónapban se védekeztünk túlzottan és hát meg is tréfált minket 6.-án kellett volna megjönnie és csak 8.-án jött már abban a tudatban voltunk hogy baba lesz, de sajnos nem. Így most már hivatalosan is babaprojektbe kezdünk... tehát legközelebb 5.-re nem várom! :)
2013. dec. 9. 23:41
 24/64 anonim ***** válasza:

Sziasztok! De jó kis közösségetek van!!!

Nekünk még csak most került szóba, hogy mi lenne, ha...

39 vagyok, nincs még gyerekem. A gyermek utáni vágy ott van, meg egy csomó szorongás...

2013. dec. 10. 01:06
 25/64 anonim ***** válasza:

Kedves 24. válaszoló!

Én támogatlak Titeket, hogy belevágjatok a gyermekvállalásba! :)

Ami biztos, hogy amit megszületik az első gyermeked, Vele együtt az aggódás, félelem is megszületik, - más, mint amit eddig éreztél - viszont ezzel együtt egy olyan megmagyarázhatatlan pozitív érzés is a markába kerít, amit mással össze sem hasonlíthatsz!

Nekünk most egy 13,5 hónapos kisfiúnk van. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincsenek nehéz percek...hetek :), de hidd el egy nyűgösebb nap után ha este rád mosolyog és hozzád bújik a gyermeked, minden nehézséget elfelejtesz!

Szóval ne gondolkozzatok, ha van tető a fejetek felett és van mit ennetek, akkor hajra, babára fel!!! ;)

Ha kérdésed van, írj nyugodtan!

Többiek! Ki tesztelt már? írjatok! :)

"22-es"

2013. dec. 10. 19:00
 26/64 anonim ***** válasza:

Jó ötlet! :)

22-es

2013. dec. 10. 21:28
 27/64 anonim ***** válasza:
14-es vagyok M: sajnos megjött de új hónap:-)
2013. dec. 11. 10:30
 28/64 anonim ***** válasza:
Én most hétvégére nem várom, de nem sok esélyt adok neki...beteg vagyok:( hőemelkedés, köhögés, nátha, torokfájás...Hátha
2013. dec. 11. 10:42
 29/64 A kérdező kommentje:

ÓÓÓ nagyon sajnálom. De drukkolok továbbra is.

Én keddre nem várom, de ma csak 36,9 volt a hőm, eddig 37-37,2, ez sajna visszaesés.

Anikó

2013. dec. 11. 11:44
 30/64 anonim ***** válasza:

:-(

Betegség nem akadály! Én konkrétan gyomorrontással feküdtem és mikor kezdtem annyira jól lenni fogant a fiúnk..szval attól még lehet baba.várandósság alatt is voltam 1x beteg kórházba is kerültem de babának semmi baja nem volt uh nézték! Majd írd meg mi lett:-)

2013. dec. 11. 12:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!