Ki vágott bele most (november-decemberben) a babaprojektbe?
Én is karácsony körülre nem várom :). Tesó lenne a 13,5 hónapos "nagyfiúnk" mellé. Ez az első próbálkozós hónapunk, a tegnapi együttlétben reménykedem :P
Mindenkinek szorítok!
Sziasztok! De jó kis közösségetek van!!!
Nekünk még csak most került szóba, hogy mi lenne, ha...
39 vagyok, nincs még gyerekem. A gyermek utáni vágy ott van, meg egy csomó szorongás...
Kedves 24. válaszoló!
Én támogatlak Titeket, hogy belevágjatok a gyermekvállalásba! :)
Ami biztos, hogy amit megszületik az első gyermeked, Vele együtt az aggódás, félelem is megszületik, - más, mint amit eddig éreztél - viszont ezzel együtt egy olyan megmagyarázhatatlan pozitív érzés is a markába kerít, amit mással össze sem hasonlíthatsz!
Nekünk most egy 13,5 hónapos kisfiúnk van. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincsenek nehéz percek...hetek :), de hidd el egy nyűgösebb nap után ha este rád mosolyog és hozzád bújik a gyermeked, minden nehézséget elfelejtesz!
Szóval ne gondolkozzatok, ha van tető a fejetek felett és van mit ennetek, akkor hajra, babára fel!!! ;)
Ha kérdésed van, írj nyugodtan!
Többiek! Ki tesztelt már? írjatok! :)
"22-es"
ÓÓÓ nagyon sajnálom. De drukkolok továbbra is.
Én keddre nem várom, de ma csak 36,9 volt a hőm, eddig 37-37,2, ez sajna visszaesés.
Anikó
:-(
Betegség nem akadály! Én konkrétan gyomorrontással feküdtem és mikor kezdtem annyira jól lenni fogant a fiúnk..szval attól még lehet baba.várandósság alatt is voltam 1x beteg kórházba is kerültem de babának semmi baja nem volt uh nézték! Majd írd meg mi lett:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!