Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki vágott bele most (november-...

Ki vágott bele most (november-decemberben) a babaprojektbe?

Figyelt kérdés
Ki mikor tesztel? Mikorra nem várja a mensit?

2013. dec. 5. 12:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
28-as vagyok: Tegnap teszteltem és pozitív lett, ma is csináltam, mintha erősebb lenne egy ici-picit. Még figyelem, hogy erősödik e.:D
2013. dec. 14. 15:44
 32/64 anonim ***** válasza:

Gratulálok!!! ;)

Boldog babavárást!

Én csak 20-a körül tesztelek...hát mit mondjak már nagyon izgulok! :)

2013. dec. 15. 00:48
 33/64 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Te érzel valamit? Mikor tesztelsz? Szorítok, hogy kétcsíkos ajándékod legyen a fa alatt! :)

2013. dec. 15. 00:52
 34/64 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Köszönöm a kedves biztatásokat mindenkinek. Nekem sajnos ma reggel megjött :(

Új hónap, új remény. A kistesóért mindent :)

Drukkolok mindenkinek.

2013. dec. 15. 10:43
 35/64 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Sajnálom, hogy most nem sikerült, DE ki tudja ez a hónap, majd most a Tietek lesz!!! Én mindenesetre szorítok, hogy hamar megfoganjon a babátok ;)

2013. dec. 15. 10:59
 36/64 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Férjem ma nagyon bölcs dolgot mondott, nálunk mindig Ő a bölcs: "Minden okkal történik, tudod nagyon jól ezt már megtanultuk, ennek is oka van"

2013. dec. 15. 11:01
 37/64 anonim ***** válasza:

Ez így van mi is így nyugtàztuk a múlt hónapot! Elengedtem az ügyet, most a karàcsonyi elôkészületekkel vagyok elfoglalva:-)

M

2013. dec. 15. 19:29
 38/64 anonim ***** válasza:
9-es vagyok :) Nekem néha olyan érzésem van mintha meg akarna jönni de nem tartanak sokáig a görcsök ....a mellem fáj a derekam lefelé szakad.....de tegnap este volt egy halvány barna dolog a tisztaságin ,ami még nekem soha nem volt mensi előtt wc papiron nem is látszott csaak a tisztaságin de reggelre már semmi nem volt ,17-18ra nem várom
2013. dec. 16. 09:42
 39/64 anonim ***** válasza:

22-es vagyok. Sajnos 2 nappal előbb megjött, ráadásul előtte 2 napig barnáztam is...ez már a második ilyen hónap,mármint, hogy hamarabb jön meg és barnázok előtte...lehet hormonproblémáim vannak? :(

Na de új hónap, új remények! :)

2013. dec. 19. 13:46
 40/64 anonim ***** válasza:
28-as vagyok. Sajnos a mensi előtt egy pár nappal való barnázás hormonproblémára utalhat. Tegnap előtt görcsöltem egy icipicit, nem sokkal utána rózsaszínes maszatom volt, aztán tegnap is görcsöltem egy picit, de most szabályosan sárga maszatom volt. Ma is görcsöltem, de most még kevesebbet, de ma nem jött utána szines maszat csak fehér folyás meg vizes folyás. Progi krémmel kenem magam, emeltem is az adagot rögtön az első maszatolásra. Aki csak teheti, menjen dokihoz a maszatolással, akármennyire ártatlan, és még ha csak akkora is mint egy mákszem, akkor is. A vetélésem így kezdődött.
2013. dec. 19. 14:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!