Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki vágott bele most (november-...

Ki vágott bele most (november-decemberben) a babaprojektbe?

Figyelt kérdés
Ki mikor tesztel? Mikorra nem várja a mensit?

2013. dec. 5. 12:58
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
9,38 as vagyok ! nekem még most sincsen semmi ,néha olyan érzésem van mintha megakarna jönni vagyis ugy görcsölgetek ,mellem ,derekam fájdogál ,nem tudom holnap szerintem tesztelek !
2013. dec. 19. 15:02
 42/64 anonim válasza:

23-as vagyok! Sajnálom akinek megjött, de mindig van remény majd a következő hónapban sikerül ;)

Én csak jan.5.-re nem várom, de a hőm az eléggé lent van épp ma pl 35,1 volt reggel és soha nem megy fel 35,8nál többre... ez normális? Egyébként csak most kezdtem el vezetni és mérni mindennap....

2013. dec. 19. 21:22
 43/64 anonim ***** válasza:
9,38,41 vagyok!!! Van itt még valaki ?? :)))) ma csináltam egy tesztet (sajnos a hasznalati utmutato nem magyar nyelven van ugyh nem értettem belőle mindent) na de ahogy bele tettem a pisibe pár másodpercen belől ki jött rajta mind a 2 csik ,majdnem olyan erős a másik is mint a kontroll csik :)))))))))))) nem tudom hihetek e neki
2013. dec. 20. 07:34
 44/64 anonim ***** válasza:

Gratulálok neked! ez szuper, még én is versenyben vagyok. Én a 28-as vagyok. Pont egy hete teszteltem pozit először:D Én ma vagyok 4+3. Te mennyi vagy? Használhatnánk inkább nick neveket, mint számokat. Az én nevem Alexa.

Van valami tüneted? Nekem enyhe hányinger és minden reggel menetrendszerű nagyon enyhe görcs már 4. napja, de egyre enyhébb és egyre rövidebb ideig tart. Kis mellérzékenység.

2013. dec. 20. 07:43
 45/64 anonim ***** válasza:
én Fruzsi vagyok gratuálok neked is :))) fogalmam nincs h hány hetes leheetek első probalkozos honapunk volt én nem figyeltem semmit ,általában 30 32 napra jön meg van olyan is h 28 ra ,de mult honap megtréfált 39 re jött meg..... nov.17én volt utoljára meg !!! amugy hányingerem van már több napja de nagyon minimálisan ,tegnap este volt még csak olyan h na mindjárt elhányom magam :D melleim fájnak nagyon és a derekam nagyon hamar eláll igy sokáig egyhelyben állni se birok és hajolni se ! a hőm ma reggel 37 volt !hogy számoltad ki h hány hetes vagy?? :))))
2013. dec. 20. 08:06
 46/64 anonim ***** válasza:
Az utolsó menstruáció napjától számoltam. nov 19.-én jött meg utoljára. Te ezek szerint ma vagy 4+5.:D
2013. dec. 20. 17:12
 47/64 anonim ***** válasza:
Köszönöm hogy kiszámoltad nekem :) am elszomorit mert nagyon erős a csik pedig még nem is késik olyan sok ideje :(
2013. dec. 20. 18:31
 48/64 anonim ***** válasza:
[link] ilyen........ én ahogy bele tettem a pisibe megjelent pár másodpercen belül , bizonytalan agyok kicsit ,férjem is azt mondja ne éljem bele magam nagyon :(((((((( van itthon egy kazettás holnap reggel meg csinálom
2013. dec. 20. 18:33
 49/64 anonim ***** válasza:

Ebbe a két csíkba simán beleélhetitek magatokat ;)

Gratulálok Anyuka és Apuka! ;)

2013. dec. 20. 19:03
 50/64 anonim ***** válasza:
most már bele is éljük :))) ma csinaltam még egyet az is nagyon szép erős pozi :))))
2013. dec. 21. 09:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!