Aprótalpú lenne?
Figyelt kérdés
A következő a gondom.Most múlt el a mensim,de csak 3 napos volt a szokásos 7 napos helyett.Egyáltalán nem fájt.A színe nagyon mély bordó volt,majdnem fekete,és voltak benne ilyen fekete hosszúkás darabok.Hozzáteszem ilyen sem volt soha.2 hete sokkal több nyál van a számba.1 héttel ezelőtt hányingerem volt a fogmosástól(több napon keresztül),időnként szédelgek.Szerintetek terhes lehetek vagy más bajom van?Teszteljek vagy fölösleges?Valaki járt már hasonlóan?2013. dec. 3. 18:56
1/15 anonim válasza:
Hány éves vagy? 14? Ha peteéréskor vagy előtte nem sokkal beléd élvezett valaki (hímnemű EMBER!), akkor lehet, hogy terhes vagy. A fent leírtak bármitől lehetnek...
Olvasom sorra itt gyk-n a hasonló kérdéseket, és nem tudom eldönteni: én vagyok a csodagyerek, hogy már a szexuális élet megkezdése ELŐTT tisztában voltam vele, hogyan lesz a gyerek, mire kell figyelni, melyik védekezési módnak mi az előnye-hátránya, vagy ennyire elbutultak azóta az emberek?
27L
2/15 anonim válasza:
Mi az, hogy aprótalpú lenne???
Miért nem lehet normális embereknek normálisan fogalmazni???
Amúgy meg terhes akkor lehetsz, ha már élsz nemi életet.
Nőj fel kislány!
3/15 anonim válasza:
Életemben nem hallottam még ezt a kifejezést, hogy aprótalpú, omg. :D
4/15 anonim válasza:
Először azt hittem, valami betegség. :DDD
5/15 A kérdező kommentje:
:D Köszi a válaszokat,bár okosabb nem lettem tőle.28N
2013. dec. 3. 19:11
6/15 anonim válasza:
Szia.Tesztelj egyet. De a helyedben meglátogatnám az orvost mert ez a menzesz amit leírtál semmiképpen nem normális. Nekem az előző ciklusom volt nem szokványos.Én is teszteltem hogy biztosra menjek,negatív volt. Utána meg mentem a dokihoz. És ha a teszt pozitív akkor meg pláne nem jó ez a vérzés.Mindenképpen irány a doki.
7/15 anonim válasza:
28 évesen ilyet írsz, hogy aprótalpú????
8/15 anonim válasza:
Tesztet csinálj mindenképpen és akármi lesz az eredmény menj el orvoshoz. Nekem ciszta csinál ilyet. (Azért tesztelj, mert az orvos kérni fogja és egyébként kétszer kéne menni, így megúszod egy úttal)
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm,veszek tesztet.Csütörtökön megyek orvoshoz.
2013. dec. 3. 19:42
10/15 anonim válasza:
Az "aprótalpú" semmivel sem rosszabb kifejezés, mint a "pocaklakó"! tesztelj, és nyugodtabb leszel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!