Aprótalpú lenne?
Figyelt kérdés
A következő a gondom.Most múlt el a mensim,de csak 3 napos volt a szokásos 7 napos helyett.Egyáltalán nem fájt.A színe nagyon mély bordó volt,majdnem fekete,és voltak benne ilyen fekete hosszúkás darabok.Hozzáteszem ilyen sem volt soha.2 hete sokkal több nyál van a számba.1 héttel ezelőtt hányingerem volt a fogmosástól(több napon keresztül),időnként szédelgek.Szerintetek terhes lehetek vagy más bajom van?Teszteljek vagy fölösleges?Valaki járt már hasonlóan?2013. dec. 3. 18:56
11/15 anonim válasza:
Lehet, hogy velem van a baj, de én rögtön ahogy megláttam, értettem a kérdést, és aranyosnak, kreatívnak találtam, legalább is az unalmas Terhes vagyok? Terhes lehetek? kérdésekhez képest.
Kérdező, tesztelj. Nem biztos, hogy baba, de akár az, akár nem, menj orvoshoz.
12/15 anonim válasza:
Kedves apró-talpú :) kérdező mi van veled? Csináltál tesztet? Várjuk a fejleményeket :)
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Tesztem negatív lett.Egyenlőre nem találtak semmit,orvos szerint előfordul időnként ilyen mensi.Meg kell várni a következő menstruációt és ha az is így alakulna akkor lépünk tovább.
2013. dec. 6. 13:04
14/15 A kérdező kommentje:
Megjött a rákszűrésem.:(Chlamidiám van,attól változott meg a mensim.Semmi más jele nem volt.Sem folyásom nem volt,sem sűrű pisilés,csak sokszor volt hőemelkedésem.
2013. dec. 19. 11:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!