Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha tegnap a 10es teszt halvány...

Ha tegnap a 10es teszt halvány pozitív akkor a 20as teszt mikor lesz rendesen látható pozitív?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel 10es elyzium teszt halvány pozitív lett ma a 20as elyzium full negatív ma még veszek 10es tesztet de kíváncsi vagyok hogy kB a 20as érzékenységű mikor lesz pozitív
tegnap 12:43
 1/7 anonim ***** válasza:
2 nap múlva duplázódik a hcg, és a 20-as is halvány pozitív lesz, még 2 nap múlva 2x annyi lesz a hcg, és már jól látható pozitív lesz.
tegnap 12:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor ez normális hogy ma a 20as negatív 😅 bocsánat hogy ilyen buta kérdéseket teszek fel 😅 és hálásan köszönöm a választ!
tegnap 12:53
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Mikor kell menstruálj? Nekem mensi elött 6 nappal volt halvány pozi a 10es teszt, 25-ös tesztet késés elött nem is probálnék, mert valòszínű nem mutatná ki
tegnap 12:57
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
Persze, abszolút nem jelent semmit. Vagy kicsit többet ittál, éjszaka később mentél el pisilni, mint 1 nappal előtte, az is nagyon sokat számít ilyen korán. Ha az első halvány pozitív volt, akkor pozitív lesz majd a 20-as is. :)
tegnap 12:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Hálásan köszönöm a válaszokat 🥰 huuu igazat meg mondva pontosan nem tudom mikor kellene meg jönnie az biztos hó vége de pontosan nem tudom mindig változó
tegnap 13:10
 6/7 A kérdező kommentje:
De ilyenkor már szoktak lenni psm tüntet de most semmi se mell fájdalom se evési inger 😅 de még a pattanás se jön elő 🤣 kicsikét szurkál a hasam jobb oldalt lent de ennyi volt otthon ez a kettő teszt mondom nem vesztek vele ha el használom.. Volt meg lepetés 🤣
tegnap 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Megnézhetjük azt a halvány pozitivat?
tegnap 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!