Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az app szerint 6.napja késik. ...

Az app szerint 6.napja késik. Ha rendesen vesszük csak 3.napja. Ma halvány rózsaszín volt a wc papír és a betét is. Aztán elmúlt. Lehet baba? Mi szeretnénk.

Figyelt kérdés
okt. 13. 14:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy teszt segítene a megoldásban. Bár az, hogy elkezdtél vérezni, azt jelenti szerintem, hogy meg fog jönni.
okt. 13. 14:06
 2/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Csak ha elkezdek akkor nem szokott elállni.

okt. 13. 14:08
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg meg fog jönni. Sajnálom. Ha megjön, ne keseredj el, jön a következő ciklus, új esély a teherbeeséshez.

Pontosan hányadik ciklusnapon vagy ma, például 30. nap, ilyesmi?

Nem teszteltél még terhességi teszttel? Késés esetén már tesztelj nyugodtan. Rossmann, dm, pár száz forint egy teszt, baba tervezéskor érdemes otthon tartani párat.

Egyébként mihez képest késik? Milyen hosszúak a ciklusaid? Például 27-32 naposak. Akkor a 32 naphoz kell nézni a késés napjainak számát.

(Hacsak nem követed az ovulációdat, mert akkor tudod, mikor lehetett körülbelül az ovulációd, és tudod, hány napos a luteálisod, ahhoz képest számolod a késést, de úgy veszem ki a szavaidból, hogy azt még nem követed.)

okt. 13. 14:23
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
A teszt többet tudna mutatni, mi csak találgathatunk. Amúgy szerintem meg fog jönni.
okt. 13. 14:26
 5/21 A kérdező kommentje:

34.ciklus nap van ma.

Még nem teszteltem.

Szeptemberbe 10.én jött meg.

Augusztusba 31.

Júliusba 2.án.

Júniusba 3.án.

Eddig 27-32 írt az app a ciklus hosszra.

Most már 28-41.

Nem tudom mikor van ovum.

De elvileg szeptemberbe 24.én volt ovu.

Általába 2-3 napig van meg a mensim.

Nagyon lerövidült.

Régen 7 napig is megvolt.

okt. 13. 14:30
 6/21 A kérdező kommentje:

Előbb voltam mosdóba teljesen eltűnt a “vérzés”.

Mintha meg se jött volna.

okt. 13. 14:31
 7/21 anonim ***** válasza:
80%

Ha ennyire lerövidült a ciklusod, érdemes lenne egy hormomvizsgálat, hogy megfelelő-e a peteérésed, ezáltal elég vastag-e a méhnyálkahártyád, amely létfontosságú a teherbeeséshez. A kor előrehaladtával akár lehet normális is a rövidebb ciklus de ha szeretnél teherbeesni érdemes lenne utána menni.

Valószínüleg sajnos nem vagy terhes de sok szerencsét kívánok!

okt. 13. 14:35
 8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
okt. 13. 14:42
 9/21 anonim ***** válasza:
11%
A kérdező ciklusával semmi probléma, az sehol sem rövidült le.
okt. 13. 15:53
 10/21 anonim ***** válasza:
76%
De a vérzés rövidsége eléggé árulkodó, 2-3 napos vérzés az bár _technikailag_ normális, azért nem is annyira optimális helyzetet takar. Ha esetleg nem sikeres ez a hónap (egy terhességi teszt ennek eldöntésében akár segíthet is), akkor szerintem is érdemes orvoshoz fordulni. Már csak azért is, mert ki tudja, lehet valami banális ok miatt nem jön a baba, és minek pazarolnátok az időtöket, ha egyből megoldható (nekem D-vitamin hiányom volt, hónapokig próbálkoztunk a babával, az orvos felírta a 4000mg-os adagot, aztán hopp, miután elkezdtem szedni, hogy-hogy nem, második hónapra rá már terhes is lettem). Én nagyon nem pártolom, hogy 1-2 évig próbálkozzon az ember sikertelenül, mielőtt orvoshoz fordulna, a mai eszemmel magamnak is azt mondanám, hogy ha 26 évesen nem jön össze egyből, akkor is menj el orvoshoz, mert sok csalódástól kímélne meg.
okt. 13. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!