Az app szerint 6.napja késik. Ha rendesen vesszük csak 3.napja. Ma halvány rózsaszín volt a wc papír és a betét is. Aztán elmúlt. Lehet baba? Mi szeretnénk.
Köszönöm.
Csak ha elkezdek akkor nem szokott elállni.
Valószínűleg meg fog jönni. Sajnálom. Ha megjön, ne keseredj el, jön a következő ciklus, új esély a teherbeeséshez.
Pontosan hányadik ciklusnapon vagy ma, például 30. nap, ilyesmi?
Nem teszteltél még terhességi teszttel? Késés esetén már tesztelj nyugodtan. Rossmann, dm, pár száz forint egy teszt, baba tervezéskor érdemes otthon tartani párat.
Egyébként mihez képest késik? Milyen hosszúak a ciklusaid? Például 27-32 naposak. Akkor a 32 naphoz kell nézni a késés napjainak számát.
(Hacsak nem követed az ovulációdat, mert akkor tudod, mikor lehetett körülbelül az ovulációd, és tudod, hány napos a luteálisod, ahhoz képest számolod a késést, de úgy veszem ki a szavaidból, hogy azt még nem követed.)
34.ciklus nap van ma.
Még nem teszteltem.
Szeptemberbe 10.én jött meg.
Augusztusba 31.
Júliusba 2.án.
Júniusba 3.án.
Eddig 27-32 írt az app a ciklus hosszra.
Most már 28-41.
Nem tudom mikor van ovum.
De elvileg szeptemberbe 24.én volt ovu.
Általába 2-3 napig van meg a mensim.
Nagyon lerövidült.
Régen 7 napig is megvolt.
Előbb voltam mosdóba teljesen eltűnt a “vérzés”.
Mintha meg se jött volna.
Ha ennyire lerövidült a ciklusod, érdemes lenne egy hormomvizsgálat, hogy megfelelő-e a peteérésed, ezáltal elég vastag-e a méhnyálkahártyád, amely létfontosságú a teherbeeséshez. A kor előrehaladtával akár lehet normális is a rövidebb ciklus de ha szeretnél teherbeesni érdemes lenne utána menni.
Valószínüleg sajnos nem vagy terhes de sok szerencsét kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!