Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Túl korán csináltam tesztet?...

Túl korán csináltam tesztet? Kétségbe vagyok esve, nem tudom abba hagyni a sírást.

Figyelt kérdés
A párommal nov. 12.-én voltunk együtt és most a 16.napon csináltam reggel fél 6-kor egy tesztet ami egyértelmű negatív lett. A menstruációmnak 29-30.-a körül (nem)kellene megjönnie. Azért reménykedtem ennyire mert nagyon sokat mentem pisilni,fájnak és feszülnek a melleim. Nem tudok aludni csak sírok és sírok :(((( Semmi életkedvem, teljesen elvezett vagyok. Mielőtt felébredtem azt álmodtam hogy pozitív tesztet csináltam. Ez még inkább rossz érzés. Semmi esélyem már? Köszönöm!!
2013. nov. 28. 06:40
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Ma mértem reggel felkelés előtt a hőmérsékletem 36.8 napközben felmegy 37 fölé is, ma viszont délutáni pisiből negatív lett :(
2013. nov. 30. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!