Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Túl korán csináltam tesztet?...

Túl korán csináltam tesztet? Kétségbe vagyok esve, nem tudom abba hagyni a sírást.

Figyelt kérdés
A párommal nov. 12.-én voltunk együtt és most a 16.napon csináltam reggel fél 6-kor egy tesztet ami egyértelmű negatív lett. A menstruációmnak 29-30.-a körül (nem)kellene megjönnie. Azért reménykedtem ennyire mert nagyon sokat mentem pisilni,fájnak és feszülnek a melleim. Nem tudok aludni csak sírok és sírok :(((( Semmi életkedvem, teljesen elvezett vagyok. Mielőtt felébredtem azt álmodtam hogy pozitív tesztet csináltam. Ez még inkább rossz érzés. Semmi esélyem már? Köszönöm!!
2013. nov. 28. 06:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
szia én is holnapra nem várom én tegnap is és ma is csináltam tesztet a tegnapi negatív lett egyértelmű a main talán pozitív de már nem is merem elhinni reggel ismétlek.Mi 2 éve próbálkozunk,sajnos az akkori terhességem nem végződött jó.Ki tartás.
2013. nov. 28. 18:20
 12/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszod! Nagyon szurkolok hogy össze jöjjön nektek! Kérlek írd meg mi lett!
2013. nov. 28. 19:21
 13/21 anonim ***** válasza:
Sziasztok el sem hiszem csajok 2 év után végre sikerült annyira boldog vagyok!!!!Remélem minden rendben lesz.!Kérdező majd írd meg az eredményt.többieknek megy a drukk!Egyébként semmi tünetem sincs se mell fájás sem semmi!!
2013. nov. 29. 01:18
 14/21 A kérdező kommentje:
Dejóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Istenem, nagyon örülök csodás lehet gratulálok!!!!! :) Én mára nem vártam egyenlőre semmi. Néha van mindjárt megjön érzésem, nagyon imádkozom hogy ne jöjjön meg, drukkolok mindenkinek!
2013. nov. 29. 16:22
 15/21 anonim ***** válasza:
Mikor tesztelsz kérdező?
2013. nov. 29. 16:46
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem merek még egyenlőre. Ha nem jön meg akkor megpróbálom szerdáig,csütörtökig kibírni és csak akkor tesztelni.
2013. nov. 29. 16:59
 17/21 A kérdező kommentje:
Viszont ugye mára nem várom, most mértem a hőm 37,2 és erős fehér folyásom van. Lehet hogy megfog jönni? :(
2013. nov. 29. 17:26
 18/21 anonim ***** válasza:
A fehér folyásra itt babát szoktak mondani de nekem nincsen folyásom folyásom.Viszont nekem nem fáj a mellem meg semmi.Ez baj vajon?
2013. nov. 30. 08:50
 19/21 A kérdező kommentje:
Állítólag nem baj ha a mellfájás nem mindig vagy egyáltalán nem jelentkezik. Én legalábbis úgy tudom. Egyik ismerősöm is terhes de nem tapasztalt ilyet. Sok sikert!
2013. nov. 30. 11:27
 20/21 anonim ***** válasza:
Amikor terhes lettem és a nem várt környékén jártam nekem egyáltalán nem volt semmilyen folyásom, teljesen száraz voltam. A mellem nem fájt, de a mellbimbóm az iszonyatosan.
2013. nov. 30. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!