2 havi menzeszem maradt ki, december 9. -én volt az első vizsgálatom. Gondoltam kb.7 hetes lehetek, de az uh. Szerint csak 3. De hogy lehetséges hogy 3 hetesnek mutatja? Hiszen az első tesztet is már egy hónapja csináltam. Kétségbe vagyok esve.
Szia!
Az első kimaradt menseskor 4 hetes a terhesség. Ha neked a második marad már ki, akkor minimum 8 hetes lennél. Nem értem hogy számoltak neked 3 hetet! Tudsz pontos méreteket írni? Pl petezsák, CRL? Úgy könnyebben tudnánk mi is számolni.
Szia!
Én úgy tudom, az UH így az elején elég pontos! Mivel ilyenkor szinte naponta változik a baba mérete, így max 2-3 napot tud tévedni. Ezért írtam, hogy írd meg a pontos méreteket. Sajnos méhenkívülinél is emelkedik a HCG a szervezetben, ezen kívül akár életveszélyes is lehet, ezzel ne játssz! Mennyi volt a HCG-d? És mennyit emelkedett? Tudsz számokat mondani? A petezsák mekkora volt, és ez mikor volt?
Nekem csak az üres petezsák fejlődött, nem volt baba, de még csak szikhólyag sem. És a hcg mégis duplázódott napról-napra.
Remélem Nálad minden rendben van.
Én ezt en mértem. Ha 4 hete már pozitívat teszteltél, akkor legalább 5 hetesnek kéne lenned.
Az első uh-on 6 hetes terhesnek kellett volna lennem. Vagyis szívhang, stb. Erre a doki közölte, hogy 3-4 hetes a magzat.. És visszahívott 2 hét múlvára. Akkor 8hetes terhességet állapított meg.. Volt szívhang, meg minden, azt mondta, minden rendben van...
Szóval én sem értem ezt az egészet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!