5 hetes terhes vagyok. Megvolt az első terhes vizsgálatom, azt mondta az orvos, hogy nincs szívhangja lehet, hogy nem él! Nem korai még a szívhang?
Nekem sem volt még 5 hetesen szívhang. 7 hetesen viszont már igen. Szerintem még korai. Ne idegeskedj.
Mikorra hívott vissza?
Gratulálok a babához!
Én is öthetes vagyok, a doki azt mondta, csak a 7-8. héten menjek, mert akkora lesz tutira szívhang. Szóval semmi ok az aggodalomra!
Nekem a következöt mondta az 5-ik hét végén.
Látja a petezsákot, terhes vagyok. Nincs még szívhang, de nem is kell hogy legyen. majd 12-ik héten menjek vissza. ha elkezdenék vérezni akkor menjek az ügyeletre, ilyen korai terhesség még leválhat vagy is elmondta hogy van kockázat.
volt egy ismerösöm neki egyenes azt mondta a doki hogy elhalt terhesség és menjen vissza kikaparásra. erre a barátnöm azt mondta hogy nem, elmegy egy másik dokihoz, aki egy hét múlva látta a szívhangot.
ne legyél ideges
lehet azért mondta hogy ne éld bele magad
sok nő van akinek méhen kívűli stb..
2 hét múlva már tuti biztosan pulzálni fog a kis szive.
pontosabban megtermékenyítéstől fogva 20 napon kezd el "verni "
milyen érdekes hogy manapság már a dokikban sem lehet megbízni
durva lesz amit írok de azokat a kismamákat akiket az orvosok elküldenek mert leszarják őket mert nem fizet nekik ezerrel, meg kitalálja hogy méhen kívűli meg küretre menjen
annak idején jobb lett volna ha az apja lábán folyt volna le !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!