5 hetes terhes vagyok. Megvolt az első terhes vizsgálatom, azt mondta az orvos, hogy nincs szívhangja lehet, hogy nem él! Nem korai még a szívhang?
Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 20:27
21/36 anonim válasza:
öt hetesen még nekem sem volt szívhang. Ez nem jelent semmit van akinek 7-8 hetesen hallják először. Ne idegesekedj és szerintem is vállts orvost.
22/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a jó kívánságokat!Nem idegeskedek és eszem ágában sincs ehhez az orvoshoz járni.
Mindenkinek Boldog babavárást kívánok!
2011. jún. 9. 22:23
23/36 Akire77 válasza:
Szia rám is hasonloan hozták rám a frászt,4hetesen csak a petezsákot látták,aztán 1 hét mulva elmentem egy másik dokihoz és ő mondta hogy valószinü hogy nem él a baba,gondolhatod mit éltem át amig csak meg ultrahangozott,aztán mondta hogy él a baba csak kicsit később lessz szívhangja.azota mát 26 hetes terhes vagyok.ne izgulj minden rendbe lessz.
24/36 anonim válasza:
Én is azt tudom tanácsolni, mint az előttem lévők. Ugyan én még nem vagyok kismama, de orvosnak tanulok. Annyiban igaza van a dokinak, hogy tényleg az 5. magzati héten van szívhang. CSAKHOGY ezt a megtermékenyülés napjától, a terhességet pedig nem onnan számolják. Szóval ami megfelel az 5. magzati hétnek, az a terhesség 7-8. hete. Én is azt javaslom, hogy válts orvost, mert nem éri meg a rettegést. További szép babavárást kívánok! :)
25/36 anonim válasza:
5 hetesként csak gesztációs gyűrűnek hívták a fiam... Menj másik dokihoz... 7+2 nél mutatta a szívhangját!
26/36 anonim válasza:
Remélem minden rendben lesz.Korai volt még,ráadásul egy igazi tuskó a dokid!1-2 hét múlva menj(de ha mód van rá egy másik dokihoz)
27/36 anonim válasza:
Szia!
Én 5 hetesen mentem először dokihoz, UH-n látta a petezsákot, és 1 mm-es volt a bébim. 2 héttel később már volt szívhang. Mindenképpen várj a 8.-9. hétig, mert nem biztos a fogantatás. (hacsak nem 1x voltatok együtt)
Ismerősömnek 8 hetesen nem volt szívhang, befektették abortuszra köv. héten, de a beavatkozás előtt volt már szívhang! Szóval nála 9 hetesen volt.
Minden jóindulatból mondom, hogy válts orvost! Az ilyen boncmesternek sem való, nemhogy szülésznek!!!!
28/36 anonim válasza:
Csak nem a Zsirai volt a doki?
29/36 anonim válasza:
4D-s ultrahangra menj, az a pontos, nekem a 6. héten már megmutatta,előtte meg engem is riogattak.
30/36 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Jósa Elemérnek hívják!Már van másik majd 1 hét múlva mennem kell hozzá,remélem másképp fog fogalmazni és nem fog elkeseríteni.De mindenki azt mondja cseréljem le a dokit mert korai a szívhang.Hát megtettem.Azt is mondta a terhesség alatt semmi sex:)Hát ezt sem hallottam még:)
2011. jún. 11. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!