5 hetes terhes vagyok. Megvolt az első terhes vizsgálatom, azt mondta az orvos, hogy nincs szívhangja lehet, hogy nem él! Nem korai még a szívhang?
Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 20:27
32/36 anonim válasza:
Hát a semmi szex is csak indokolt esetben kell. De hogy normál terhesség esetén 9 hónap kihagyás??????? No hallod akkor tutira elhagy a párod. :) Na jó csak vicceltem, de képzelj el egy pasit szex nélkül 9 hónapig, főleg ha nincs is rá indokod.
33/36 anonim válasza:
Nálunk sem volt 5 hetesen szívhang csak petezsák benne szikhólyaggal. 6+0 hetesen már 3 mm volt és szívhang is volt.
34/36 anonim válasza:
Így indított,hogy no szex?!Én 2 babát szültem(eddig,mert most készülünk a 3.-ra),de mindkét terhességemet végig szexeltük,mivel SEMMI kizáró okot nem talált a doki.De ne
35/36 anonim válasza:
Utolsó vagyok:szóval azt akartam írni:de nem így kezdte!A terhesség nem betegség,így nem kellenek különösebb megszorítások(persze az egészségtelen dolgok elhagyása muszáj,pl.cigi,alkohol stb.)Drukkolok NEKTEK!
36/36 A kérdező kommentje:
Nem ezzel indított csak a vége felé megjegyezte.Kérdeztem:miért valami bajom van és vigyázni kell?azt mondta nincs semmi de nem szabad és kész!Nem ajánlom senkinek ezt az orvost ezek után...Én nagyon elkeseredtem,de már sokat segítettetek a válaszokkal,szóval azt mond amit akar:)
2011. jún. 13. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!