Hogyan zajlik egy hüvelyi ultrahang? Ez az első ilyen vizsgálatom és egy kicsit parázok:S
bementek az uh helyiségbe levetközöl alul semmire
felfekszel az ágyra lábakat szét és lazulj el.
a doki/nő felhúz egy óvszert a vizsgálófejre és óvatosan felhelyezi aztán mozgatja és nemsokára megmutatja neked is a képet.
kb. 5 perc se aztán felöltözhetsz.
voltál már rákszűrésen? az sokkal kellemetlenebb.....mármint a kacsa....
Hüvelyi Uh egy vékony valami, amit bedugnak, egyátalán nem kellemetlen, megkockáztatom h szinte nem is érzed...
Gyerekszülés után sem szívesen megyek nődokihoz, szerintem nem lehet megszokni, h fel kell ülni abba a székbe és terpeszteni kell, ezen kell kicsit felülemelkedni, az UH nem gáz!
Nekem első gyereknél furcsamód nem is csináltak soha hüvelyit,most a kistesóval az első vizsgálat hüvelyi uh volt.Megláttam,megijedtem,nagy bunkós volt a vége,gondoltam tuti fájni fog.Néztem a plafont,mély levegőket vettem,felkészültem,erre már mondja a doki,h nézzem,itt a pici.Nem is lehetett semmit érezni,nem dugja fel a méhedig!
Szóval nyugi,meg sem fogod érezni!
10 hetes km
Tényleg nem fáj, olyan, mint egy hímvessző-bocs a hasonlatért, de tényleg.
Ez az egyik legkellemesebb nőgyógyászati vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!