6 hetes leszek jövő héten, akkor lesz az első orvosi vizsgálatom. Miből áll egy ilyen vizsgálat (pl. hasi vagy hüvelyi ultrahangból? )
Hüvelyi uh mindenképpen a 12 hetesen már lehet hasi uh lesz.
Beutalót kaphatsz vérvételre , de én azt csak a 12. héten kaptam. Visszarendel uh-ra a 12. hétre.
Ha a doki odaadja a papírt, amin a terhesség ténye szerepel, azzal mehetsz is a védőnőhöz.
Elvileg kell hogy csináljon egy cytológiát, mert a következő csak sokára lehet.
Ha rendben van minden, akkor csak a 12. héten lesz vizsgálat.
Szia,
Nálunk a menet:
hat hetesen hüvelyi uh, utána két hét után megerősítő hüvelyi uh, és ha ott élő fejlődő magzatot talál, akkor küldenek a terhes gondozásra, ott felveszik az adataid, a milyen színű a bugyidig mindent. Ott adják a beutalókat EKG házidoki, védőnő, fogászat, labor. A 12. hétig ezzel el is leszel, és addig nőgyógyásznak nem is kell "piszkálnia".
Hogy mikor mész védőnőhöz, az attól függ mikor tud fogadni, ha már van arról leleted, hogy terhes vagy, (nekem hiába volt szívhang 6hetesen, csak a 8hetes uhn adott olyan papírt a doki, hogy "terhesség, bizonyított" és küldött tovább)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!