Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mar majus ota nem jött meg a...

Mar majus ota nem jött meg a mensim csak akkor amikor egyszer Norcolut majd 2 honapra ra Duphaston kurat csinaltam, de csak akkor. Es utanna a következö sem, addig es azota se semmi, ketsegbe vagyok esve, sose all helyre a peteeresem?

Figyelt kérdés
most megint menjek el es irassak fel valamit amitöl megin nem lesz semmi?jart valaki mar igy?nem tudom mit csinaljak?a doki szerint nincs bajom,bar nem vizsgalt meg soha ultrahanggal,ez baj?amugy semmi panaszom
2008. okt. 15. 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Május óta nem jött meg,és nem voltál orvosnál???Ne haragudj,de ez felelőtlenség.Persze,hogy menj dokihoz,és neki mondd el a problémád.Itt ebben senki nem tud neked érdemben segíteni.Sokminden okozhatta,hogy nem jött meg.Terhes nem vagy?
2008. okt. 15. 09:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Miért maradt ki a menzid? Talán abbahagytad a fogigátló szedését? Nekem is ez volt mikor abbahagytam a gyógyszer szedését és mindig gyógyszeresen jött meg csak. De mivel babát szeretnénk ezért clostit kaptam.

De az tényleg nem jó hogy nem voltál dokinál. Ha kell minden hónapban menj el, én is így csináltam.

2008. okt. 15. 10:07
 3/6 A kérdező kommentje:
dehogynem voltam dokinal,persze hogy voltam,csak ö nem tett semmit minthogy felirta ezeket a gyogyszereket majd mindig azt mondta varjunk...mert nincs peteeresem.de igy nem is lesz ahogy nezem
2008. okt. 15. 10:11
 4/6 A kérdező kommentje:
ja igen abba hagytam a fogamzasgatlot es azota nincs amugy mensim
2008. okt. 15. 10:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálam is így volt csak én másfél évig csináltam ezt hogy minden hónapban dokinál voltam és vártunk. Ennek vége lett nem állt be a menzim és ezután kaptam a clostit. Most vagyok túl az elsó hónapon.

Ja második válaszoló voltam : Erika

2008. okt. 15. 10:27
 6/6 anonim ***** válasza:
szia! én is hasonlóan jártam. gyógyszer abbahagyás óta májusban volt a saját menszim, azóta csak úgy van menszeszem, hogy az orvos megindítja proverával. természetesen én is kibuktam, hogy nem igaz, hogy innentől kezdve mindig így lesz. menszi késés, negatív teszt, menszi megindító. (ja, de én pcos vagyok)most, vagyok túkl az első hónapos closti kúrán eddig, peteérés nélkül sajna:-(( egyébként ha egészséges vagy, akkor a gyógyszer abbahagyása után fél évig is eltarthat, mire beáll a menszesz.
2008. okt. 15. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!