Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Túl korán csináltam tesztet?...

Túl korán csináltam tesztet? Kétségbe vagyok esve, nem tudom abba hagyni a sírást.

Figyelt kérdés
A párommal nov. 12.-én voltunk együtt és most a 16.napon csináltam reggel fél 6-kor egy tesztet ami egyértelmű negatív lett. A menstruációmnak 29-30.-a körül (nem)kellene megjönnie. Azért reménykedtem ennyire mert nagyon sokat mentem pisilni,fájnak és feszülnek a melleim. Nem tudok aludni csak sírok és sírok :(((( Semmi életkedvem, teljesen elvezett vagyok. Mielőtt felébredtem azt álmodtam hogy pozitív tesztet csináltam. Ez még inkább rossz érzés. Semmi esélyem már? Köszönöm!!
2013. nov. 28. 06:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
55%
Ha sírsz, attól pozitív lesz?
2013. nov. 28. 06:44
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon korán csináltad szerintem. Itt sokan írják, hogy a nemvárt előtt tesztelnek pozitívat, nekem sosem sikerült. Most 3-4 nap késésnél teszteltem nagyon halvány pozitívat. Ha nem akarod kicsinálni magad, akkor ne tesztelj ilyen korán. Én is sokszor álmodtam pozitív tesztet, egyszer csak bejön. :) Mióta próbálkoztok?
2013. nov. 28. 06:49
 3/21 A kérdező kommentje:

Kedves 2. kommentelő!

Nagyon szépen köszönöm! Teljesen igazad van, nem szabadott volna ilyen korán tesztelnem de nem bírtam kivárni, meg olvastam hogy valakinek már a 8. meg a 14. napon kimutatta a terhességet. Nemrég óta próbálkozunk csak! Még reménykedem!! Köszönöm hogy ezt leírtad, gratulálok neked! :)

2013. nov. 28. 07:17
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha még nem régóta próbálkoztok, akkor különösen nem szabad ennyire rágörcsölnöd, szinte már hisztizned-bocsi de ez már az.

Élj egészségesen, legyetek együtt, amikor jól esik, és ha kimarad a menstruáció, akkor tesztelj, olyan nincs hogy nem lehet addig kibírni. Felnőtt nő vagy, légy kitartó, és hidd el meg lesz az eredménye!

Írom ezt 9hetesen, 29 hónap várakozás után!

2013. nov. 28. 07:22
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire nem szabad kiborulni. Van, akinek rögtön sikerül, van, akinek évek után, ne csináld ki magad. Ha 12.-én voltatok együtt, akkor a teszt valószínűleg negatív, de majd sikerül legközelebb. Egy év próbálkozás tökéletesen belefér az legegészségesebbeknek is.
2013. nov. 28. 08:14
 6/21 anonim ***** válasza:
Én drukkolok nagyon! Egészséges pároknál minden hónapban csak 20% esély van a sikerre. Figyeled a ciklusod amúgy? Peteérés környékén voltatok együtt? Én hőmérőztem és naptáraztam. Nekem ezek beváltak. Ne keseredj el, ha most nem sikerült! Nem szabad feladni. Ismerek egy nőt, aki 16!!! évig várt a babára, de soha nem keseredett el. Lesz neked is pozitív teszted! :-)
2013. nov. 28. 08:50
 7/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!

Igen figyelem és peteéréskor voltunk együtt a párommal, most 29.-én (nem)kellene megjönnie.

Köszönöm a válaszokat nagyon!

2013. nov. 28. 09:24
 8/21 anonim ***** válasza:
Kitartást. Mi 7hónapja próbálkozunk eredménytelenül..már kezdem feladni..én is el vagyok keseredve,főleg hogy körülöttem mkinek első hónapbaa vagy max 3hónap alatt összejött...minden hónap egy csalódás. De remélem egyszer eljön a mi időnk is...és remélem nem kell hónapokat várnunk még..nálad sincs semmi veszve vkinek nem várt után 4nap múlva lesz pozi tesztje
2013. nov. 28. 12:02
 9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kitartást neked is! Szurkolok nagyon!
2013. nov. 28. 12:07
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem akarlak elkeseríteni, de ha ti a 12-én voltatok együtt, és 29-ére nem várod, akkor nem is nagyon jókor voltatok együtt, ugyhogy reménykedhetsz, de ne csodálkozz, ha mégis megjön. Ezt a hozzáállást meg szerintem feletsd el, mert így tényleg csak saját magadat hátráltatod, főleg ha nem is régóta próbálkoztok. Sok sikert!
2013. nov. 28. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!