Csináltam 6 különböző tesztet mind pozitív volt. Nagyon meg is örültünk. Elmentem dokihoz pénteken de nem látott semmit. Ilyenkor mi van? Kétségbe vagyok esve!
Szia! Nekem is pozitív lett egy teszt (kedden) csütörtökön a doki semmit nem látott, köv. csütörtökön már ott volt. Már fél éve az eredmény is megvan. :) Várj még egy pár napot türelemmel, valószínűleg nagyon érzékeny teszteket csináltál. Drukkolok!
Üdv.
lehet h még olyan pici hogy nem látja. Biztos ott a picur ha ennyi poz teszted volt. 6 hét előtt nagyon nem látszik még. Kitartás vigyázz magadra. A jelek is erre utalnak, ne aggódj, ott a babó!!
7 hetes anyuka
Ha még csak 4 hetes vagy, az korai, ezért nem látta a doki. Nem mondta, hogy mikor kell visszamenned?
A 6. hét előtt nem érdemes, úgyhogy kb. 2 hét múlva menjél, és akkor már látszódni fog, és lesz szívhangja is.
Sok sikert, és gratulálok!
2 gyermek anyukája
Szia! 6 + teszt,az bizony baba!!! Ez 100% !!! Csak még nagyon-nagyon fiatalka! 5.hét után mutatja az UH,de akkor is csak petezsáknak nevezik. Ha már lesz szivhang (6-7 hét) akkor már megkapod a tényleges terhességi bizonyítványt,vagyis a kiskönyvecskét.az első személyi igazolványát!! :)
Nagyon gratulálok!! És jó egézséget kívánok Nektek!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!