Csináltam 6 különböző tesztet mind pozitív volt. Nagyon meg is örültünk. Elmentem dokihoz pénteken de nem látott semmit. Ilyenkor mi van? Kétségbe vagyok esve!
Figyelt kérdés
Ma elmentem megint hátha látszik már vmi, de még mindig semmi.Vettem ma is egy tesztet de most még erősebben pozítiv mint eddig. Nem is vagyok terhes? Vagy talán méhen kívüli? Ja és a hányinger, sokat járok pisilni... minden tünet megvan. Segítsetek!2008. nov. 3. 17:12
11/23 A kérdező kommentje:
És a megvasdagodott nyhártya az neked mekkora volt? Remélem akkor 2 hét múlva már látszik is :-)))))))))
2008. nov. 3. 18:33
12/23 anonim válasza:
Ezt sajnos nem tudom neked márpontosan megmondani, mert töb mint két éve volt és nem akarok hülyeséget írni! Sajnálom, de nem emlékszem!
13/23 anonim válasza:
Gratulálok! Ez baba! Örülhettek nyugodtan!
Nagyon korán mentél! 2 hét múlva menj újra, ha előbb mész, az csak _felesleges_ para, ami nem teszt jót a pocakodban növekvő babátoknak!!
14/23 anonim válasza:
Ha kb. 4 hetes vagy, akkor menj két hét múlva!!! Csak NE idegeskedj árt a babának :):) !!! De tényleg, nyugodj meg...Csak semmi izgalom!!!!
15/23 A kérdező kommentje:
Egyszerűen olyan édesek vagytok!! Köszönöm nektek!
2008. nov. 4. 08:36
16/23 anonim válasza:
Szia! Mi ujság van?voltál azóta dokinál?? A.
17/23 A kérdező kommentje:
Szia! Igen 7 mm- es petezsák. :-))
2008. nov. 10. 12:03
18/23 anonim válasza:
jaaaaj szuuupi!!!! Mondtam én hogy nagyon pindurka és még bújócskázik!! Gratulálok még1x és nagyon boldog babavárást kívánok,én még kínlódok,mert most sem jött össze :(
19/23 A kérdező kommentje:
Teljesen érdekes mert mi csak pé. elött egy nappal és a pé utáni 2. illetve 3. napon voltunk csak együtt.Már várom, hogy legy szívhangja! :-))))
2008. nov. 11. 11:16
20/23 anonim válasza:
következő vizsgálaton már ott fog dobogni a pici kis szive! :)) Nagyon jó érzés meghallani előszőr! :)
Veled örülök,mivel nekem tegnap óta esik a hőm :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!