Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez mitől lehet? 2...

Szerintetek ez mitől lehet? 2 különböző tesztet is csináltam mind a kettő negatív lett!

Figyelt kérdés
De úgy érzem mintha a hasam nőt volna és olyan fura érzés van benne, mintha lüktetne benne valami (légyszi ne nézzetek dilinek), mitől lehet ez? Amúgy a menszeszem is megjött!Ja és nem vagyok tini!(szep.5-én történt a dolog amúgy)
2009. nov. 2. 15:46
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

szia!

1. 2 tesztet csináltál és mindkettő negatív lett. (ha terhes lennél a hcg hormon már tombolna benned)

2. megjött...

3. nő a hasad?:) 1 hónap után?? meg lüktet??:)

egyelek meg, Te tényleg nem vagy tini, max. 9 éves....

2009. nov. 2. 15:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy gyulladásod van, azért érzed, amit érzel.
2009. nov. 2. 16:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Jó is lenne ha 9éves lennék, amúgy 26vagyok!Köszönöm a válaszodat!Csak olyan fura érzésem van!
2009. nov. 2. 16:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is valamilyen gyulladásod lehet, esetleg kismedence. De szeptember 5-n mensi előtt vagy utána voltál?
2009. nov. 2. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:

A has a 4. hónapban kezd el nőni, és a gyerek is a 4. hónap közepén-5. hónapban mozdul meg először. Ha ennyire előrehaladott terhes lennél, a tesztedről ordítana a két csík.

Ráadásul meg is jött neked. Tehát nincs baba, fogadd el.

2009. nov. 2. 19:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm , aranyosak vagytok! szept.5-én történt úgy hogy tudom, hogyha az lennék az az időpont lenne az mikor teherbe eshettem!Meg volt már azóta 2szer is.De nem tudom mitől van ez az érzésem?!Azt is tudom , hogy még ilyenkor ha baba lenne sem látszódna és érezném 2hónap alatt.Más tünetem nincs.
2009. nov. 2. 20:21
 7/7 anonim ***** válasza:

26 vagy kedves kérdező mégis a válaszaidből az látszik,hogy butuska vagy,ha szeptember elején történt a dolog,most november van,szerinted nem ordítana a tesztről,hogy terhes vagy??? Már 8-9 hetes lennél,és bizony lennének tünetek,még ha a hasad nem is nőne.

Nem vagy terhes,hányadik válaszolónak fogod végre elhinni?

2009. nov. 3. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!