Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valószínű alacsony a progeszte...

Valószínű alacsony a progeszteron szintem. Mit tennél?

Figyelt kérdés

Már van egy 3 éves lányom, vele nem volt semmi baj, elsőre összejött. Idén februárban teherbe estem, de 7 hetesen elkezdtem barnázni. Nagyon nagyon gyengén. A hetek előrehaladtával egyre több lett. Itt hozzá kell tennem, hogy külföldön élek, itt nem igazán foglalkoznak az első trimeszterben fellépő barnázással. Annyit mondanak rá, hogy elő szokott fordulni, ne aggódjak. A 11. hetet betöltve már véreztem. 11+6 hetesen vetéltem el a korházban. 4 nappal előtte is benn voltam, hatalmas könyörgés árán megvizsgáltak, de csak a méhszájamat nézték, azt mondták, zárva van, valószínű nem belülről jön a vérzés. Pont aznapra kaptam uh időpontot, amikor elvetéltem. 1 órával később néztek volna meg. 5 hetesen halt el a terhesség. Ha időben megnéztek volna, legalább nem kellett volna végigszenvednem azokat a heteket. Mindvégig éreztem, hogy a babám nem él. Ez májusban történt. Azóta minden mensi előtt 2 nappal már véres folyásom volt egész az utolsó 2 mensiig. Azóta 4 nappal előtte van ez a véres folyás. Sokat olvastam róla, hogy mi lehet ez, s azt olvastam, hogy progeszteronhiányra utal. Sajnos ilyen vizsgálatot nem kérhetek itt, mert nem vizsgálják ki, kérdeztem már a dokim, s olvastam is rengeteg forumot sorstársaimtól. Olvastam, hogy otthon gyógyszert írnak fel rá, de az vényköteles....itt ez a gyógyszer be van tiltva. Egy fórumon olvastam, hogy van progeszteron krém, és szerencsére itt is hozzá tudok jutni, internetről kell rendelnem. Hazamennem esélytelen mostanában. Nincs rá pénz, s szabadságom sincs (karácsonykor se, dolgozom akkor is)És itt nincs ilyen, hogy fizetős doki. Amúgy se lenne rá pénzem.

Mit tennétek a helyemben? Azt olvastam a progeszteron krémről, hogy nem okozhatok vele kárt, max nem használ. Elkezdenétek használni a progeszteron krémet?

2013. nov. 27. 20:03
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/214 A kérdező kommentje:

De jó, hogy láttad! Bárcsak én is láthatnám!

Neked is boldog karácsonyt! Gondolom hüvelyi uh volt. Nem lehet, hogy amiatt véreztél? Azt hiszem ma megrendelem az utánpótlás teát, mert 10 napra elég csak, és most az ünnepek alatt meglassul a posta.

Én még csak most vagyok 4+6 így nem hiszem, hogy az enyémnek verne már a szíve, de remélem fog:D

Tegnap az uram nem bírt magával, megbeszéltük, hogy egyéb utakat keresünk, nem lehet most hagyományosan szexelni, de a végén az lett:D Igaz, csak 2 percig és épphogcsak, de elég volt 2 perc, mert annyira fel volt csigázva:D Szegénykém. Szerencsére semmilyen apró vérzést nem tapasztaltam:D De azért óvatosnak kell lennünk.

Van magzati szívhang figyelőm, lányommal vettem 11 hetesen. Akkor azonnal megtaláltam pár perc keresgélés után. Olvastam, hogy valaki 9 hetesen belőtte. Lehet elkezdem 9 hetesen a keresgélést. De az még 4 hét:SSSSS

És lehet, hogy csak 11 hetesen találom meg...ó de soká van még. Ha nem lesz semmi bajom, nem hiszem, hogy rá tudom venni a férjem, hogy elköltsünk 100 fontot az uh-ra:( Amúgy is minden fillér most kell. Még ki kell fizetni a fürdőszoba másik felét, venni kell egy sarokülőt, meg kell csináltatnunk a szekrényünket, lányunknak is, mert még mindig a kiságyban alszik (átalakítható toddler ággyá), 140 hosszú.

2013. dec. 23. 16:53
 102/214 anonim ***** válasza:

Nem...nem huvelyi uh volt.Rendes hasi uh.Igaz csak akkor latta amikor bent tartottam a levegot mert annyira pici.Es nekem meg sem mutatta csak a paromnak.

Elertuk a dokit azt mondta oke latom rendben van minden ,karacsony utan talalkozunk es irok fel vmit addig pihenjen sokat...Szep mi???

TOPORZEKOLTAM annyira sirtam!!!

Most leragom a kezeimet csutortok pentekig...

A verzes meg csak nem mulik.:((((

2013. dec. 23. 20:44
 103/214 A kérdező kommentje:

Gondolj arra, hogy rendben kell lennie mindennek, hiszen véreztél eddig is, mégis ott van a baba! Nem értek a témához, mert nekem az első terhességemmel nem volt semmi baj, de itt sokaktól hallottam már, hogy lehet a baba mellett vérzés valami hematomia vagy mifene miatt, ami mellett megmaradhat símán a baba. Na persze a túlnyomó többség azt írja, hogy kapnak gyógyszert. De neked is ott van a kezedben a progi krém. Nagyon szorítok nektek!

Nekem most az egyetlen elég észlelhető tünetem, hogy érzékeny a mellem, de rohadtul. Kellemetlen, sőt, fáj, ha velük foglalkozik a párom. meg alapjáraton is alig merek hozzáérni, mert a bimbóim rögtön fájnak. Amúgy néha enyhe émelygés.

Tegnap be kellett mennem dolgozni, mert azt mondták, ki kell váltani a 25.-ét, de napközben meg kiderült, hogy lehet, nem is kellett volna, mert a többi munkás azt mondta, nekik nem kell kiváltani azt a napot. Az egész csapat tisztára fortyogott tegnap..én érdekes mód nem, nem nagyon izgatott (pedig magamat ismerve normál esetben engem is bepöccentett volna a dolog), tök happy voltam egész nap, full of energy...persze alig volt mit dolgoznunk.

Nagyjából kész vannak a fürdővel, de nem lesz befejezve, majd csak a két ünnep között....tök jó. Tegnap lerakták a padlócsempét, de mást nem csináltak. Időigényes is, meg aztán páromnak köszönhetően csak 13-kor kezdték kábé a munkát, mert reggel úgy húzta a lóbőrt, hogy nem ébredt fel. Így ma max berakják a wc-t megfugázzák a padlót, meg befejezik a fal csempézését, de a falat biztos nem fugázzák, mert gondolom egybe csinálják, és ha ma be is fejezik a fal csempézését, azt még nem lehet fugázni. Úgyhogy a tusolónkat még nem kapjuk vissza.:( Én meg alig merek a vízbe ülni. Épphogy engedek vizet, meg épphogy meleget. Úgy bennem van, hogy azt mondják, nem szabad meleg vízbe ülni. Nem kockáztathatok.

Természetesen ma is dolgozok. Megbeszéltük, hogy holnap ünneplünk, mert ma is jönnek dolgozni és lehet, hogy még délután is itt lesznek én meg nem akarok kapkodni. Délután megpróbáljuk összekészíteni a kajákat, holnap meg sütünk-főzünk. Annyira dühít...nem ilyennek képzeltem az első karácsonyomat a saját házamban. Próbálok nem rá gondolni. Azt hittem, feldíszíthetem majd a házat...de ha látnád a csatateret...fóliák mindenütt, mert csinálják a fürdőszobát, kosz, kanapém sincs és mivel a ruháink se férnek el rendesen a szekrényeinkben, így ott is kupi van, a konyhámban sincs rend, mert a spájzom még mindig el van foglalva kacatokkal, így elkeserítően lóg szanaszét minden....Próbálok nem rá gondolni, hogy egyáltalán karácsony van. Mondtam is tegnap a páromnak, marha jól fog kinézni a karácsonyfánk a szemétdomb tetején. Csak arra próbálok gondolni, hogy jövőre más lesz. Kész lesz már a ház minden egyes zuga. Föl tudom majd díszíteni illően az alkalomhoz. És ami a legfontosabb: 4-en fogunk a fa körül ülni:D

2013. dec. 24. 07:37
 104/214 anonim ***** válasza:

Helyes!Gondolj arra mi lesz a vegeredmeny,es utana mennyi boldog karacsony lesz meg!!!Es tenyleg negyesben...

Meleg vizet tenyleg keruld mert nagyon veszelyes!!!

En anno kis buta az elso fiamnal kemeny tel volt es nagyon atfagytam..Hazaertem es gondoltam felmelegszem...

Engedtem jo forro furdot es vagy 1 orat ultem benne ugy hogy kozben ahogy kicsit hult mindjart engedtem hozza forro vizet.Na nem maradt el a hatas...Este dolt belőlem a ver!!!!Rohantunk a korhazba ami szemben volt velunk.Addig raktam a labam koze torolkozot aminek, mire beertunk nem latszott a szine.

10 het korhaz lett belole.Pedig masodik nap mar nem is vereztem de ettol nem engedtek meg haza.Tavozaskor merték csak megmondani hogy nem gondoltak hogy ebbol meg baba lesz.

Cici????Meg se emlitsd oket!!!Napkozben meg elvagyok,de abban a pecben ahogy leveszem a melltartom kesz vagyok!!Sosem fájt még így...En nem is nagyon engedem a paromnak mert majd kiugrok a bugyimbol annyira erzekeny...

Osszebujas nalunk tovabbra sincs,de ha ezen mulik a bébim élete akkor nem is zavar...

Teganp sutottem foztem,de meg is lett az eredmenye...Estere mar jobban vereztem.Annyit bogtem hogy ma iszonyu fejfajas gyotor,de nem veszek be semmit.

Ma egesz nap fekudni fogok,de rettegek .

Team, kremem meg sehol... :(

Te iszogatod?Szerintem neked hatott a krem is hala Istennek!Ne is hagyd abba,mert iszonyat biztonsagot ad.Nekem az egyetlen dolog most ami remenyt ad!Orulok hogy ratalaltam a kerdesedre,mert az adott egy loketet hogy megrendeljem!!!!Koszi!!! :)))

2013. dec. 24. 16:13
 105/214 A kérdező kommentje:

Hogy vagy? Minden rendben?

Én tegnap este begörcsöltem. Hullámokban jött, elég éles fájdalom. Éjjel is volt, aztán meg hajnalban, majd reggel és délelőtt, de reggel és délelőtt már enyhébb. Azóta semmi. Este járt mellé vizes folyás, ami éjjelre abbamaradt. Azt olvastam magyar és angol fórumokon, hogy ez lehet, hogy méh növekedést jelent és magne b6-ot ajánl rá.

Azóta most semmi. Délután bealudtam, de nem sokat aludtam, csak kómásabb lettem tőle.

2 napom van, hogy kicsit kiheverjem a karomat. Pár napja fáj.

Veled mi újság?

2013. dec. 28. 18:08
 106/214 anonim ***** válasza:

Szia.Nalam minden a regi neha kicsit verezgetek de gorcs nincs egyaltalan hala Istennek.Most mar varom a nyolcadikàt hogy menjunk az orvoshoz.Remelem addig minden rendben lesz.

Szoval jol sejtettem te irtad ki a kerdest a gorcsolesrol..Irtam neked hogy vegyel sima magneziumot es B vitamint .En is azt vettem.250 mg- os es naponta 3-4 szemet veszek be belole.Nem tudod tuladagolni mert a tobbit kipisilod.En is iszom a teat de nekem borzaszto.Mondjuk en most nagyon rosszul vagyok.Egesz aldott nap hanyingerem van es tegnap hanytam is .Igaz...eloszor.

Szoval fekszem pihenek sokat.Te most jol vagy? Volt azota gorcs? Barnazas teljesen megszunt? Nem 27-en kellett menned dokihoz?

2013. dec. 28. 21:27
 107/214 A kérdező kommentje:

Az csak házi orvos volt, csak bejelentettem, hogy terhes vagyok. De még időpontot se tudott adni Mf-hoz, mert délután 5 volt. Majd kér időpontot, aztán felhív. Majd hétfőn személyesen bemegyek és a recepcióstól megkérdezem, hogy kértek e időpontot, már csak hogy el ne felejtsék. 31-én bezárnak és csak 2.-án nyitnak ki, szóval jó lenne, ha 30.-án kérnének időpontot.

Nincs azóta görcs szerencsére, meg semmi. Enyhe hányinger, émelygés van, a mellem meg alapállapotban is szokott fájni...marha jó:D

Utánanéztem, hol mennyibe kerülne egy early scan. 50 font körül van:D Az tök jó! Kérdeztem férjem, fizetne e annyit érte, mondta, hogy jó. :D Most keresek helyet, de lehet oda kéne visszamennünk, ahol lányunkkal voltunk. Nem tudom hányadik hétre kérjem...mert szívem szerint már 8. hétre kérném, de néha olvasni olyan sztorikat, hogy csak a 9, héten volt először szívhang. biztosra szeretnék menni, hogy már biztos legyen szívhang. Nem tudom, szerinted?

A szaglásod milyen? Én lekőrözök egy vadászkutyát szerintem....nem túl előnyös így wc-ket takarítani....

Gondolkoztunk ma délután a neveken:D Páromnak nagyon tetszik az Alessa, nekem is csak a Lea mellett még most idegen. Az Alexa jobban hangzik mellette, mondjuk a Lara Fanni is idegen volt elsőre, most meg azt mondom a legkézenfekvőbb, hogy így hívják:D Az Alessa a silent hill óta tetszik nekünk:D

Tényleg olyan jó lenne látni a mi picikénket, csak hogy megnyugodjak...az a 12. hét olyan messze van...addig szétizgulom a fejem. Azok után, hogy rejtett vetélésem volt, bármikor előfordulhat még egyszer:( 8 hetet betöltve már kell, hogy legyen szívhang, ugye?

2013. dec. 28. 21:43
 108/214 A kérdező kommentje:

Megvan az időpontom, de csak január 24-re kaptam időpontot...De lefoglaltam egy időpontot uh-ra is jan 17-re

Veled mizu?

2013. dec. 30. 22:04
 109/214 anonim ***** válasza:

Szia..Hat velem minden a regi.Neha kicsit verezgetek neha kicsit nem.Kenem magamat ,eszem a magneziumot, es iszom a teat.Epp ma hivott a korzeti doki hogy melyik nogyogyaszhoz menjunk es azt mondta hogy a babam a meretei alapjan 2 hettel idosebb.Na de ez hulyeseg mert en Ugye mertem a homet is tehat tudom mikor volt ovulaciom es kulonben is ket hettel elotte menstrualtam.Szoval most masodikan kerunk idopontot.Igaz 8-dikara van idopont a midwifehoz is de attol tartok az csak ismerkedes lesz igy biztosra akarok menni hogy vegre megvizsgaljon egy doki.

A szaglasom????? Huuuuu...ne is mond! Nagggyon durva.A cicimrol ne is beszeljunk.Es naprol napra rosszabbul vagyok.Egesz nap emelygek.Borzaszto.

Na neked is jo messze van meg a nagy nap.Ebbol a szempontbol nagy szivas a terhessegunk.

Neveken en meg nem gondolkodtam...Annyira nem merek elore tervezni.Talan ha egyszer vegre elmulik ez a nyomorult verzes.

Te szedsz mar vitamint? Teat hogy birod? Nekem nehezen csuszik..:)))

2013. dec. 31. 02:23
 110/214 A kérdező kommentje:

Vitamint szedek már 2 hónapja legalább, de asszem kábé 2.5-3 hónapja. A tea? Szerintem nagyon finom, de néha elfelejtem meginni. Kicsit hosszan tart, mire kész van, mert ugye 10-15 percet előtte áztatni kell, néha elfelejtkezek róla, hogy ott vár a konyhában és elhül:D A teát mindig is nagyon gyengén szerettem, mindig csak épp belemártom a teafűt, hogy beszinezze, és kábé 3x szoktam felhasználni egy hagyományos filtert. Nagyon féltem, hogy majd erős lesz az íze, de utólag gondolkodtam el, hogy nem lehet erős, hiszen nem lehet benne koffein:D Párom azt mondja rá, hogy nincs is íze:D Nekem meg pont ez a tea a tökéletes. Mondtam is neki, hogy innám én ezt utána is, csak rohadt drága ahhoz:D

Nekem vannak émelygéseim néha de nem olyan gáz. A mellem az rohadtul fáj állandóan. A hátam hamar fájdul. Felkarom még mindig fáj...nem tudom, hogy tudnám kiheverni. Ma, holnap dolgozok, aztán 2 napot nem, aztán egy nap munka, 2 nap pihenő, majd visszakerül minden a régi kerékvágásba. Igazából úgy kéne kinéznie, hogy nem megyek vissza most 2 szabadnap után egy napot dolgozni, hanem folyamatosan 5 nap szabi, de valaki úgy döntött, elvesz tőlem egy napot. Igazából én vagyok a hibás, én hulye. Múltkor szólnak nekem, hogy egy nappal több szabinapot adtak ki, ami persze nem igaz, megszámoltam. És mondták, hogy egy napot levontak, fölírják a napokat újra, hogy tudjam. És dettó ugyanazok a napok voltak, nem volt levonva belőle. Én meg mondtam nekik, hogy valaki jól elb valamit, mert ugyanazok a napok vannak. Erre most vettem észre, hogy a köznaptárunkban nem stimmelnek a napok és utána nézettem és mondja a supervisorom, hogy igen, levontak egy napot még a multkor, nem emlékszem? Anyá...roha meg! A 25.-ét is le kellett dolgoznunk és arról is kiderült, hogy tévesen. Majd jövő karácsonykor állítólag visszakapjuk...aha...mer ez így működik. Ha ez a baba tényleg megmarad, hol leszek én már karácsonykor? ...Remélem rohadtul meg vannak számolva itt a napjaim...mert hogy nem szándékszom ide visszajönni, ha letelik a szülésszabi, az biztos. Nem csak a szabi napok miatt. Röhej, hogy karácsonykor egy napra zárunk be, meg újévkor is dolgozunk.

Tegnap beszéltem pont egy magyar csajjal, akivel már nagyon rég óta nem beszéltem. Itt kinn él ő is, volt osztálytársam, 2 városra innen, ő "segített" kijönni, de a lányom 8 hónapos kora óta nem találkoztunk, mert vhogy nem olyan irányt vett a lány, amit én el tudnék viselni. Egy kurdisztáni fickóval állt össze, muszlin vallással és ő is felvette a vallást, kendőbe jár, a lakást is úgy "díszítik", ha náluk vagyunk csak ez megy a háttérben és ha hozzánk jönnek, nálunk is bekapcsoltatják...és én rasszista vagyok. nem szeretem a kendősöket. Irritál. Büdösek, idegesítő a nyelvük a kántálásaik és undorítóan csicsásan öltözködnek, az akcentusuk is irritál és még sajnos rossz személyes tapasztalataim is vannak velük. Így nem vette be a gyomrom, hogy a lányom ilyenekkel barátkozzon. Megszűnt a kapcsolat. Hallottam róluk, hogy szült még egyet. Tegnap elmondta, hogy akkortájt esett teherbe, mikor férje elvesztette a munkáját, mert a gyár bezárt (tudták, hogy be fog). Folyamatosan elverték a lóvét, jött a gyerek, nem volt egyiküknek se állása, nyomorogtak egy másfél szobás kis "panelban", s még mindig ott vannak. 1 évig nem volt a fickónak munkája---na ezzel nem etet meg, hogy nem volt egy évig semmi meló...csak segélyen akartak élni. Lánya 9 hónappal idősebb az enyémnél. (az én lányom aznap készült, mikor az övé megszületett:D) És nem ment vissza dolgozni. Kábé 3 évig otthon volt, majd újra teherbe esett, s most 16 hónapos már a második. Ez a hozzáállás is előrelendítette , vagyis hátralendítette a kapcsolatunkat...nem szeretem, ha valaki csak élősködik az államon.

És csupa ilyen magyarral vagyok itt körülvéve...nem úgy értem, hogy élősködők, hanem mindnek megvan a maga gikszere...nem azt mondom, nekem is bizti megvan.

Másik család alkoholista...óó gyönyörű történet...aztán vannak a pletykások, akik kezdettől fogva kitalálnak sztorikat....aztán a megcsalós család, és a "azért se tanulok meg angolul" család...De persze nem csak ez a baj velük...Nincs egy olyan, akivel barátkozni tudnék...

2013. dec. 31. 07:39
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!