Terhes lennék? Bonyolult, hosszú, lent
Figyelt kérdés
Szóval szeptember 30án menstruáltam utoljára, 4én együtt voltam valakivel védekezés nélkül. (védekezéssel, de nem 100 %-osan, szóval mondjuk hogy védekezés nélkül) 18-án pecsételő vérzésem és rózsaszín folyásom volt, ami addig sosem, aztán sokszor vizes áttetsző erős folyásom , ami nem jellemző rám. 23-án határozott pozitívat teszteltem, de a csíkom kicsit máshol jött ki mint kellett volna neki, és időn túl eltűnt. A következő tesztjeim negatívak voltak. Közben állandóan szurkált az alhasam, megnőtt az ivás igényem, 5 percenként pisiltem és kívánós lettem. Folyamatos volt a mindjártmegjön érzés, sokszor mentem tamponnal a mosdóba, hogy na most tuti megjött, de semmi. Ez több mint egy hétig tartott, máskor ahogy ezt érzem rá 1-2 napra megjön. 2-án erős görcsökkel kísért vérzés jelentkezett, tartott 3 napig, mint egy rendes menszesz. 7én az orvos nem látott semmit,azt mondta valószínűleg terhesség volt ami nem maradt meg, teszteljek pár nap múlva újra a biztonság kedvéért azért. 12-én időn túli pozitívat teszteltem, de a vonal vékony, és sárgás, meg nem is teljesen egyenes. Rengeteg képet tettem fel róla ide, mindenki aki kommentelt pozitívnak gondolja, én nem tudom már. Pár napja csináltam még egy tesztet, úgy döntöttem, hogy amit mutat, az a végeredmény, és azt elhiszem. Két csík jött ki, de a másodiknak csak a teteje látszik. Namost, mind a 3 különböző márkájú teszt, nem lehetek annyira béna hogy csupa hibásat fogjak ki, nem igaz? Mit jelenthetnek ezek? Tüneteim már nincsenek, de a súlyom lassan lassan növöget, holott nagyon szerencsés alkatom van és normál esetben éveken keresztül stagnál. Orvoshoz kéne mennem megint, igaz?2013. nov. 21. 21:23
21/25 anonim válasza:
Te tényleg pszichiátriai eset vagy!:SAz a baj, hogy, amit felraktál képet, meg lehet találni a google-ban.Ez nem olyan kép, amit adnak az ultrahangon.Azon felül,oldalt,körbe mindenhol adatok vannak.Most bennünket ámítasz, vagy magadat.A tesztjeid,mert bizony egy pár kérdésedbe én is beleszaladtam, mind negatívak voltak, az erős vérzés után pedig megerősített az orvos, hogy nincs ott semmi.Minimum megvastagodott nyálkahártyát kellett volna látnia.De te épp véreztél előtte, vagy akkor.Ez már zavaros.Szerintem nem nekünk hazudsz, hanem magadnak!Ja, igen.És te kérted a képeket a 7 hetes magzatról a napokban, illetve hogy kinek milyen éppen a babája az ultrahangon.Hogy honnan tudom? Titok!
22/25 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek köszönöm szépen!!! Utolsó te meg mostmár keress másokat magadnak szívatni... kíváncsian várom hogy belinkeld a képet nekem, ami ugyanez és te megtaláltad googlen..... nem adták ki a képet, lefotóztam a monitort. és voltak körülötte adatok, csak ezen a képen nem az látszik. Köszönöm azért a kedves biztatást, szép estét!
2013. nov. 25. 21:44
23/25 A kérdező kommentje:
Ja és még az utolsó előttinek: Gratulálok a babádhoz!!!!! :D Lehet már tudni, hogy kislány lesz-e vagy kisfiú? :D
2013. nov. 25. 21:46
24/25 anonim válasza:
Visszatértem megnézni mi újság a Kérdezővel!.. :) Érdekes ez az egész, de , ha tényleg így van, én is gratulálok.. :) (Mondjuk nekem egyik gyerekem sem ilyen volt 7 hetesen, de nem vagyunk egyformák.. :))
Gratulálok, jó babavárást... :) :)
25/25 anonim válasza:
Kisfiú lesz :-)
Nekem hinnem kell a kedves kérdezőnek, ugyanis én nem találtam meg ezt a képet sehol a neten, pedig konkrétan erre kerestem rá, bár lehet, nem voltam figyelmes. A másik meg az, hogy, ha tényleg csak át akarna verni a kérdező, ennél nagyobb görénységet el sem tudnék képzelni. Csak remélni tudom, hogy nem ìgy van :-) Alaptalanul meg ne vádaskodjunk csak ha van bizonyítékunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!